Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO ima hrabrosti od politicara da dodje sa iznosom koliko godisnje kostaju, gradjane, plate politicara i sto ide uz plate, u svim opstinama u BiH, u svim Kantonima, u oba entiteta i na kraju na drzavnom nivou? Onda ce narod shvatiti da se povecanja penzija, mogu, samo finansirati zaduzivanje. Cuj, stavi u mirovanje mandat tamo negdje na visem nivou. Za ovo ne trebaju bonske ovlasti, to sve moze, samo pametan narod, koji shvata da se politicari bore samo za sebe, a ne gradjane.
Ko se god kandidirao oduzeti mu postojeći mandat bez obzira koliko ce dobiti glasova.
Iskoristit bonske ovlasti i zakonom zabranit kanidaturu ako si već negdje izabran i to je to. Najjače je što kandidati koji su već na funkciji (ministar, poslanik itd) imaju mogućnost zalediti mandat u viječu ako ga osvoje, što znači da mogu za dvije godine biti vijećnici ako ne ostanu na trenutnoj funkciji..
SDP =SNSD=NS
Sve, u ovoj drzavi, se svodi na politicare, kojih je, jako puno nepotrebnih, jer imamo previse opstina i nepotrebne kantone i entitete i previse drzavnih parlamentaraca i to sve za jednu drzavicu od ni 3 miliona stanovnika, koji zive u toj drzavici i glasackim spiskovima ih ima puno vise. Da mi je znati ko` glasa u moje ime?
Aner Žujević,Sanel Kajan itd sve moralisti
Nema vecih kriminalaca od laznih socijaldemokrata, komunista iz sdpa
sdfoooooo