Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napolju je 465 index zagadjenosti. Boli me q za Srbiju,nase seljacine nas pogusise.
Ako nece BiH donijeti te odluke, moze Federacija. Nema u Federaciju
Ako su u Ausvicu ispustali otrovne plinove da bi ubijali ljude , sta rade dosljaci iz nelegalnih kuca oko Sarajeva? Jel isto lozeci gume, staro motorno ulje i sta vec sam Bog zna! Ovo ocekujem od cetvorke ako ne rijese do naredne godine gube mene i moje porodice podrske pa nek Marijanovic prica o DNK celijama a Forto i finasijsim snimanjima....dok rak na plucima svi dobijamo ...koji nemamo vikendice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako je genijalan ovaj novinar što je zaključio da nas Srbija ne poštuje..KAKO će nas bolan drugi poštovati,kad mi sami sebe ne poštujemo??Mi smo Bošnjaci toliko razjedinjeni,da je velika sreća da imamo Srbe i Hrvate u avliji,jer da ih nema,mi bi se međusobno počeli ubijati..
@NightBird ama koga briga sta misli i da li nas postuju...
@NightBird Nisu ni drugi bas tako ujedinjeni kao sto to nama izgleda. Razjedinnjenost, nepostovanje pa cka i mrznja su postali karakteristika danasnjeg svijeta.
E sad s obziorm na vijest: "Kako tvrde iz Komšićevog kabineta, Vučić je rekao da su uslovi za ulazak u Srbiji isti za sve državaljane BiH i da nije tačna informacija da je uveden različit tretman za građane te zemlje." Sad pitanje odakle info KLIXu da je to bilo SAMO za stanovnike RS o čemu mlatite, a komntatoi padaju u trans već 2 dana
Politicko-kozmeticka odluka?! To nesto sapun - parfem?
Da mogu rođaci sa sela doć
Zašto VUČIĆ ne otvori neku ŠKOLU i u FBiH, i tu žive SRBI !!!
@ akuzativ.....budi konkretniji, koje NASE seljacine....ko, konkretan odgovor ako smijes. Pusti to narod....Drugo, i te kako me briga to da osobe iz Srbije bez problema ulaze u BiH. Sta smo to mi...kolonija i svi mogu da rade sta hoce sa nama a mi....da sutimo i klimamo glavom. Kada ce vec jednom da se uvede apsolutni reciprotitet u SVEMU I PREMA SVKOME.
A ti Bošnjo opet vjeruj vlahu....
Srbija je uvijek bila i ostace rak Balkana
Treba zabraniti da bosanski Srbi iz RS-a rade kod nas u Federaciji i Sarajevu,kako bi sačuvali svoje zdravlje. Imaju u Srbiji bolju generalno situaciju i jedva ih čekaju u Beogradu.
Što prije demontirati vijece ministara i imenovati drugo
I treba li jos pokazatelja bosnjackim vodjama da nesto ucine. Vidis da nas ponizavaju i jedni i drugi. Anto Slavko i Huso sjede u kafani piju zajedo. Ova dvojica idu preko granice Huso nemoze. Nema putovnicu ili nije iz Rs. Jebes koronu.
Ma ko ih jebe zna se da je vucic pucao na sarajevu da jednostavno ne voli bosnjake samo da boce ukinuti rs ja mislim da bi umro od jada nekih i vi sto vodite redakciju nemojte sad da me izbrisete
Za sve koji dolaze u državu ili negativan test ili obavezna izolacija od 15 dana u hotelu cije troskove snose oni koji ulaze u državu!
Republika Srpska je usvojila niz zakona u različitim oblastima po kojima firme registrovane u FBiH ne mogu raditi tj pružati usluge na teritoriji RS-a dok firme registrovane u RS-u ne smetano rade na području FBiH. Prema tome mi smo neravnopravni čak i unutar BiH.
pa sta vi ocekujete od srbije koja zivi u srednjem vijeku i opjevava junacko klanje i krvavu drinu
Narode moj.dodjite pameti.prestanite kupovati srb cro proizvode.