Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propast će NIP i šef im kao što je to i SBB. Tiha voda brijegove valja. Mislio sam da nema gorih od Zelenih SDA-ovaca, ali sam se izgleda grdno prevario
To nije dovoljno!
Sada Bosnjaci mogu ocekivati potpuno ropstvo iducih 19 god iz BG i ZG. Pitanje ustavnog sudije je jednako bitno ako ne i bitnije od rezolucije o Srebrenici jer je sada jedna od bitnijih drzavnih funkcija predata 19 godina osobi koja je jedini kandidat a dana iskustva u pravosudju nije imala.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Konaković je tumor ovog društva, Bog nije stvorio većeg kriminalca i izdajnika
Zato je Bog stvorio jadnike nepismene poput tebe😄😄😄
SDP nikada vise nece dobiti moj glas do kraja zivota a glasao sam redovno za njih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mozes dobiti i rezoluciju nategnutim ucjenjivackim glasanjem i jos sudiju Ustavnog suda. Politika se ne vodi tako
Ološ, šljam, smeće, počistiti…
Digli se Zeleni jer su ovoga izabrali Hrvati a ne DF i SDA. Kakav fasizam zelenih
evo neznam sto mi brisu odgovor?! Samo sam reko da necu li ja za zelene glasat.Ali morate priznat da je ovo kardinalna greska od strane trojke .
Jaslashi, daj platu ko J drzavu.
pa necu ni ja za zelene glasat normalno, ali ni za ove necu sto su na spisku!
BiH kao i FBiH domovina je i hrvatskog naroda, a što je još jednom potvrđeno Dejtonom. U tom smislu hrvatski narod kroz izabrane predstavnike ima pravo i na izbor u najviša tijela zakonodavne i izvršne vlasti. Pozdravljam izbor i samo naprijed. SDA i DF krenuli su u pravcu osporavanja Ustava a time i rušenje BiH. Podrška još jednom.
Samo nek nije Bakir I SDA
Svaka cast, zvanicno cete vratiti SDA na vlast, bravo, i drago mi je da ode onaj ljigavi der.pas Forto odvratni, Niksic smrdljivi i ostala bagra
Najvece zlo Bosnjaka su Senad HadziSMRK i Šćepo jer su njihovi mediji zla doveli ove na vlast uz pomoc pederskog lobija.
SDA=Veleizdajnici...sve vam je providno!
Elmedin Konakovic je projekat Izeta Radje, koji je obucavao Niske Specijalce i koji je opsjednut manipulacijom i kontrolom mase (mason 33). Samo cu to reci, a ko misli da je "teorija zavjere" neka malo istrazi, ali ti tesko mozete naci na internetu.
Valjda će nekada izaći na vidjelo čime su ucijenjeni ovi što su glasali za......
Damir Mašić glasao protiv (moguće da je režija da bude DAMIR THE KING) dok Ajla Milišić glasala ZA. Ajla, sutra kad Vukoja donese odluke protiv hidžaba, jezika, vjeronauke i sl. znaj da si ti odgovorna kao što je i Kabil odgovoran za sva ubista na dunjaluku. Želim ti ugodan život s poznajom da si glasala za dušmanina kojima je jedini cilj da nam se desi Gaza, opkolili su nas sa svih strana, a ni pucanje i zlostavljanje nije nam nepoznato od njih.
kako da ovako nije objavljivano iz proslog mandata kad se glasalo za upitnije stvari