Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u selu pola mezarja sidje na glasanje. Ustane svijet u cefinima glasa i vrati se u mezar. Tako vlast naredila. oca im jb.m.
Ima ih starih po 150 godina glasaju
ovdje se radi o agresiji na BiH od komsiluka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I šta sad? Hoće li samo brisati ove ljude sa biračkih spiskova ili će istražiti odakle su tačno prijave došle? Ovo je neviđeni kriminal i neprijateljsko djelovanje sa teritorije susjednih država.
Srbija je otvoreni i najveci neprijhatelj BiH i bice tako sve dok ne ukinemo to nakaradno leglo zla i njegov genocidni satelit, a to ce se morati desiti prije ili kasnije.
Glasaće njima i roditelji, nemoj da se sekiraju....
Mora da sam i ja Na kakvom glasčkom spisku, a da nisam znao, po spisku im sve...
Meni se više zamantalo od ovih svih stranaka. Javi se pojma nemam ko je ko.
Tako ti je u cijeloj BiH... preko sto ljudi u Orašju, npr.
pa ovo je i moguće jer se niste prijavili, al kasno bošnji iz guzice u glavu dodje
Otisao iz drzave i odlucuje ko ce vladati u zemlji u kojoj ne zivi.Najveca glupost.Kad budes jaro zivio u zemlji, glasaj.
raduju se i ovi iz mezarja,i mi.se.nesto pitamo,nemere bez nas
Evo najdo i sebe da cu iz srbije glasat mozda sam i prije glaso al nisam znao
Evo...nadlezni organi odmah mogu pronaci odgovorne i procesuirati ih. Ali nece..ista klapa. Idemo dalje...
Ovo im omogucavaju gradjani koji ne izlaze na izbore. Svako onaj ko ne izadje na izbore da glasa svoj glas je poklonio onima koje ne zeli.
Kako su krenuli ima da potegnu i za Katalogom albanskih imena i prezimena i da im opet bude svejedno pred narodom.
Ovo je radila i što i Sda ništa novo
Cuj kako. Pa isto kao i 100.000 dijasporaca koji ce glasati i u BiH i putem poste bez da znaju da postoje izboti u BiH hahahaj ja sam se prijavio samo da glasam za SDA kad je narod glup da ih trpite pa eto vam ih neka vas handre jos 4 duge godinehahajaj
Možeš mislit kako su krali kad su imali svoju izbornu komisiju