Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je svake izbore na isti način došao do mandata. Potroši 20 do 50 hiljada a digne za 4 godine 250 hiljada samo kroz poslaničke neradničke plate. A o grantovima pinkama kovertama tenderima.... hej moj bošnjo... ništa to nije istina samo se šalim.
Takvim zauvijek zabraniti mogućnost da bude na nekom biračkom spisku.
U Kalesij frajer potrosio 20 hiljada na " kupovanje glasova " i opet nije uso u vijece
Ljud'no trošili su i po 50000. Sve se zna ali niko nema dokaz ili se boji. Ili je u talu....
Nudili su i u Goraždu 2022 po 100 KM da glasate za NiP moj rođak uzeo a kaže nije zaokružio nikog iz NiP heheh.
pa i sda svake izbore nudi il pare ili kafu i šećer
Alija Denjagić je ispred nacionalnih manjina odvojio najviše glasova, na drugom mjestu je Dodikov Miloš. E sad treba maknuti Aliju da bi mjesto poslanika preuzeo Miloš. E taj Miloš će odlučiti hoće li gradonačelnik bit srpske nacionalnosti ili bošnjačke. E moj bošnjo šta ti rade a ti nikako da skontaš koliko je jedan plus jedan.
Ne petljaj, svake cetiri godine gradonacelnik bude iz drugog naroda. Sad je na redu Hrvat. Nema potrebe tenzije stvarati.
Meščini da su A. R, S. T. i S. D preuzimali novac od A. D. i A. R. dok S. T, A. H. i S. D. iz grupe A. D. pristupili A. R, S. T, A. H. i S. D. za A. D.
to ko mensecini