Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj normalnoj drzavi policajac ili policajci kojima se sudi do okoncanja procesa su suspendovani. Ako ih osude, gube posao i dobiju kaznu kakvu vec dobiju, ako ih oslobode vrate ih na radna mjesta kao da se nista nije desilo. Ali mi nismo normalna drzava.
A ko su rusitelji nego kriminalci na vlasti? Kurko bi ovi mogli obnasati funkcije da ne drze one na vlasti u saci. Kada opravdavas svoje, a svi drugi su ti krivi, govori samo da si i sam sklon kriminalu zarad vlastitog interesa.
Marinko Čavara na američkoj crnoj listi, pitajte njega kako
Zakon je jasan čim se potvrdi optužnica policijski službenik ide na suspenziju do okončanja sudskog postupka.☝️
Pa Dilfa je osudjen pa je i dalje premijer ooooo drzavo
Fahrudin Solak i dan danas prima punu platu!!!
Skutori najvece varalice citav zivot im se na prevari zasniva.
U Hercegovini zakona nema
Pa jasno je da je Dejtonka nakaradna tvorevina, a kakva tvorevina takvi i njeni službenici. Gdje to, molim vas, još postoji država čiji su sastavni dijelovi ZHK i Genocidka, to je bolesno
Pa fino, manjina...
Ovo o kome se sudi itd o čemu pričate , ta pravila su sada samo kod bošnjaka i neka je treba kriminal suzbijati i osuđivati , moje objašnjenje ukratko to je ipak ZHK i to je to :)
tu treba nešto puknut i da to sve ode u nebo.sve da nestane.to se više od gada ne može čitati.u šta se ovaj narod pretvorio.fuuujjjj.
Nek se radi teško je naći posao , s čim rade gudra roba javite se ...
Kako mogu oni što su platili za posao u graničnoj policiji i danas raditi zar nisu počinili mito da se zaposle? Kako može Seka i 8 biti direktori KCUS i obavještajne službe? Kako mogu biti štamparije diploma po cijeloj BiH i kupovina diploma kao da mali kruh kupuju i da danas takvi rade po ministarstvima po tužilaštvu po obrazovanju? Kako mogu osuđeni ratni zločinci biti načelnici općina?
Kako mogu osobe koje ne prođu sigurnosne provjere čak što više spominju se u kontekstu povezanosti sa mafijom biti izabrani za ministra? Mnogo je to kako a svi znamo da se zbog metra drva u zatvor ide lako
Ovo je crna bara od Pabla Escobara
Koliko su visoki? Ako su preko 2 metra kako takvom čovjeku dati otkaz
Isto kako radi i Premijer FBiH