Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvlačenje crnog novca za njihove mutne radnje, a možda i peru pare od onih traktora i kosilica što pokradoše poštenim privrednicima.
@klixoris ...postaje jasnija presutna koalicija sa HDZ-om
@klixoris Bošnjačko poštenje, bilo u SDP ili SDA...imaginaran pojam
Kakav je lopovluk u SDP to nije normalno vise...jucer saznamo za ZOI 84 i Magodu, znamo za Toplane, Centar za socijalni rad pa Dom Nahorevo...ljudi su za godinu dana unistili sve.
trebamo imati razumijevanja, ipak kako se zgrada vlade fbih iselila iz sdp zgrade, manjak je mjesecno 40 hiljada maraka, a valja nerki a valja irfanu a valja damiru od necega zivjet
Ko će ovima vjerovati,crveni kmeri
Dovoljno je reci SDP, za njih je tu sami bitan njihov interes
Sta drugo i ocekivati od SDP-a
Što i ovog našeg uhljupa ne zatvoriš.
Ništa čudno za SDP, svi znamo koliki su muljatori.
AKo neko misli da su ovi nešto bolji od onih na vlasti, neka mi pokažu koji se od njih odrekao svojih para i dao u centar za nezbrinutu djecu Poznajem izvanredne ljude koji su dugo bili vjerni ideji SDP-a, nikad nisu bili na funkciji a pomagali su onima kojima je trebala pomoć. Ovi iz vrha S>DP-a mogu zapjevati onu dubiozinu "Svi smo ista gov.."
Ma jasta! Nije SDP, Konakovic i Hadzibajric nista, oni su nevinasca hahahahhahahaha zivjelo istrazovacko novinarstvo
Crvena banda
Nermine vičeš držite lopova a ti lopov onaj crveni najveći...
Crvene pareeeeeeee
A SDA aSDP.Ista bagra
Neka prodao traktore...
Ma ja sve po zakonu.A puna usta postenja ,dobrote,.A sve ista govna .
Gdje god je prljavstina i loppvluk tu je SDP.OLOŠ
nama treba neki Che Guevara pod hitno, ili neka francuska( citaj balkanska) revolucija, giljotina kod vjecne i rokaj!!