Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karadzic je slicno razmisljao sada razmislja u zidinama Haskog zatvora
Govedo i jeste za tora!U sred EU pravi malu rusku dzamahirju po uzoru na Sjevernu Koreu.Samo stavi šerpu na vugla i napravi friz ko kimi i zapjevaj🤣🤣🤣
Evo ja pišem iz Zvornika, Bošnjak sam, ako je tako predlažem da svi pravoslavci odu u srbiju ako ne mogu da dišu isti vazduh i ja, ima da da ga udiše i cijelom Podrinju da neće biti mjesta gdje neće biti mog ispušnog zraka.
Kod mene u Federalnoj instituciji svako jutro njegov s Pala dolazi na posao. Mislim da ce se on najvise zabrinuti
Evo ja pišem iz Zvornika, Bošnjak sam, ako je tako predlažem da svi pravoslavci odu u srbiju ako ne mogu da dišu isti vazduh i ja, ima da da ga udiše u cijelom Podrinju da neće biti mjesta gdje neće biti mog ispušnog zraka.
7.5 milja ih prima platu u federaciji
E kocijasu u pravu si vala cemo fa napravi al sa istocne strane Drine tako da nam besoj vise ne smrdi...
Kakav lik , pa on inače udiše mjesto zraka - dim ronhila. Toliki klipan, a ni jedne slike u uniformi onih koje je snadbjevao cigaretama, a stalno bi se "kao malo referendis'o , odvajao, malo odcjepljivao,...". Ameri ga doveli a on sad kao Ruski "centarfor". Kakav lik.
EU je pametno uradila sa ex YU narodima uzeli su nam mladost, ljudi su odselili. Narodi na ovim prostorima osudjenj su na nestajanje tako da bez panike jos koja godina i to je to. Stanje trenutno je demografski katastrofalno kod sva tri naroda tako da nasa pamet nas je dovela tu gdje jesmo.
Neka primitivac otvori tvornicu srpskog zraka sa aromama bijelog luka i krmetine! 😂😂😂😂😂
Od kineskog zida jedino imaš kineske kredite.
Ocekujem i da ce hiljade Srba koji rade u Sarajevu put pod noge i prestati uzurpirati radna mjesta Bosnjacima.Nek ih Mile zaposli tamo "na cistom zraku" gdje nema Bosnjaka.
Mamu vam nataknem svim politicarima
Amerika odlucuje. Neki se slabo pitaju. Ostali nikako. Mi samo slušamo.Sjedi dje jesi ni dje jesi nije si.
Utopljenik se za slamku hvata,pa i ovaj rudonja!!
To je Mile napravio lapsus. Htio je da kaže korejski zid.
BURAZ DE IZDRKAJ:: UBI TE SPERMA U MOZAK:::
Mile, stara varalica , engleski spijun, a izgleda kgb, ko misli da nije moguce , e jeste, staje cilj? Cilj je unistiti nas narod (srpski i bosnjacki- sto je po meni isto, postoji li narod koji ima isti jezik , kulturu ,mentalitet i nacin razmisljana a da nije jedna nacija) i napraviviti vakum na ovoj lijepoj zemlji , dobro im ide 50% nas manje sve zaslugom spijuna alije, mileta a mozda i slobe.
jos nesto ja sam bosnjak, i volim srbe a posebno srpkinje, moju Jelenu i Biljanu, mq ne bih dao ni zasto na svijetu, i mislim da je to isto, bosnjak ili srbin ili crnogorac, sve je to isto, zao mi naseg naroda sto pati, zele nas unistiti i otjerati s ove nase ljepe zemlje ali aBd bice opet nasa Juga i nedamo nase Kosovo.
BiH je domovina mrznje u kojoj zivi rulja tačka
nas junac
Kako policija ne uhapsi ovu osobu? Zar nije govor mrznje krivicno djelo u bih?