Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katolibani u BiH su najveci rusofili. Posebno ja, cirilicar Dragisa Covic.
@takomako, PRAVAISTINA2 @Hajno @sinatra, @Svevisnjibog @Sbosjek @autohtonibosman345 @lalegator @Bulevaru, @Kikseru @Qemalji, @RBiHihSeSere……..lose glumis Bosnjaka, islamskog Srbina.
Ne primiš Lavrova pa primiš nekog ambasadora...
Lavrov je izmanipulisan. Sta je sporno.
Bosnjaci jeste li culi vest da ce zivkovic bakir dobiti sankcije?
Putin je veliki državnik. Dodik je to znao iskoristiti, ko je Bakiru kriv što nezna. Nek SDA i pro BiH blok objavi gdje su bili i skim su se sastajali u najvećoj krizi do sada? Gdje im je diplomatija? Turković prije 2 dana na instituciji imama u Atlanti?!!! Ko hebe Washington?! Nevjerojatno
Bosna nam je mati, NATO nam je daidža.
Vladimir Putin je govorio 2017. godine, kada je rekao na jednom forumu o međunarodnoj politici da zatvaranje granice sa proruskim “republikama” u Ukrajini dovelo bi do nove Srebrenice. “Dok god politička pitanja ostaju nerešena … odluka o zatvaranju granice dovešće do situacije slične onoj koja je bila u Srebrenici. To znači pokolj. Nikad nećemo dozvoliti da se to dogodi”, govorio je Putin prije dvije godine.
Na Hilandaru postoji stolica srpskog cara Dusana u koju niko nije seo 7 vekova jer se veruje da ce doci i sesti neko ko je veci od cara Dusana.. i desilo se..... Putin je seo u tu stolicu cisto da znate
Jeo ti Putin maer na Hilandaru. Liječi se dok nije prekasno.
Poruka je bila da sljedeći put dođu svi jer mu niko od državnika (sem lukašenka i vučića) i ne dolazi, u strahu od vjetrova sa zapada
politika velikih sila i transakcijska diplomacija Balkan pretvaraju u geostratešku šahovsku ploču. Povećana prisutnost autoritarnih sila poput Rusije, Kine i Turske u regiji potaknula je određeni ponovni angažman Sjedinjenih Država, ali su se i one sve više usredotočile na zakulisne dogovore
@takomako, PRAVAISTINA2 @Hajno @sinatra, @Svevisnjibog @Sbosjek @autohtonibosman345 @lalegator @Bulevaru, @Kikseru @Qemalji, @RBiHihSeSere……..lose glumis Bosnjaka, islamskog Srbina.
Svako rješenje kako se dogovore A što napucavate Dodika da urušava drźavu
Natjerajte to govno rusko iz Bosne što prije!
Primili ga
Fahrudin Radončić ljudska gromada, uvjek tolerantan i optimista, voli BiH i ima poštovanja prema drugom i drugačijem. Živ mi bio ljudino.
prešli put mu obećao kredit od 300 miliona, pa ništa od toga...
Sve je ovo Putinovo maslo. Sva razgradnja, sva destabilizacija BiH dolazi od Rusa. Malo bi da naprave zbrku bilo gdje da bi skrenuli pažnju sa njihovim upadima u Ukrajinu. K*o da je svijet lud, pa ne shvata njihove bezobrazluke. Na žalost, koplja se lome preko naših leđa. Sada će ga Putko još više izluditi, i onako ludog Milojka, i vratiće se još gori da ovde pravi belaj.
Komsic je najveca podvala Bosnjackom narodu i teret koji ga vuče u bezdan.