Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvo čudo, debil nije izmjerio visinu prikolice s teretom, nije gledao znak o dozvoljenoj maksimalnoj visini, a pitanje da li znak uopšte postoji, pretovare kamione pa su nam ceste pune valova i kolotraga, cucaju 60 na sat kad su natovareni praveći kolone iza sebe, nijednom od njih ne padne na pamet da se privremeno zaustave i propuste kolonu vozila iza sebe, zato preticanja uzrokuju saobraćajke, potpuni nered, nekultura i užas koji uzrokuje kamionski lobi sa debilnim vozačima.
Ne slazem se s tobom.
Najmanje je do vozača,zakoni se izbjegavaju i jebga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moldavija je najsiromasnija zemlja u Evropi. Na nivou s Africkim zemljama. Mjesecna plata od 80 do 250 maraka. Nece ljudi muslimane u Evropi. Ne znam zasto se zavaravamo. BiH treba samo u NATO, ili ovaj novi britanski savez. Sve ostalo je gubljenje vremena.
Welcome to Sarajevo OPANČARI!
Vidim niko ne vidi tariguz, svi samo ispusi gume, ne dobije ni 10 cm a ostetit ce gume zbog tereta jedna je oko 250/300 km.
Pozovite Biseru Turković da se namesti 10 metara od mosta i prdne i čekajte i most i kamion negde u Aziji ili Africi - zavisi od ugla koji uhvati Biserin čmar.
ispusite gume i odglavljen je, jao gdje mi zivimo.
Nemoguce. Ovo je neko sa strane. Neki izbjeglica vjerovatno
Ključna riječ: Formirale
Šta je, ja sam gazda imam graDŽevinsku firmu ja sam bog i batina, nema veze što sam glup i nepismen!😎
LAGANO ISPUŠI GUME I SPUSTI KAMION, NAJLAKŠA METODA ZA PROLAZAK. LP
To se prije par godina desilo u CH i vozac su odveli na sud i oderali
Saobracajni znakovi na stupskoj petlji iznad saobracajnice godinama stoje iskrivljeni, jer ih u njih spucao neki kamion. Najprometnija petlja u drzavi, a niko se nije sjetio da ih zamjeni. Obratite paznju naredni put kada budete prolazili preko mosta.
Ispusi gume
U pravu si, ispusti gume iz zraka. 👍
ispusi fume i isceraj ahahah .....
Koji debil za volanom.