Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzura ne moze Bakir pobjediti na Ilidzi, a kamol neko drugi. a pogledajte sta radi SDA, kad se zna da covjek nema nikakavih sansi i da je to siguran poraz, onda oni stave finog i postenog covjeka. a kad se nedaju necemu ond stave ljude tip Prevljak, varalice. zao mi ovog covjeka sto je pristao biti potrosen bezveze… Muzur je odlican nacelnik i tu je kraj price.
Ti ko da si sa Ilidze, a ne ljuti krajišnik pa tako dobro znas stanje na Ilidzi;-)
Ode Kartel Ode Muzur.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hrasnicki momak.... skroz dobar momak
Nisu mu prevljak i memic senaid zavrsavali fakultet za razliku od muzura
Momak definitivno bez ijedne mrlje u karijeri. Dobar drug i komsija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Može li neko van Hrasnice i Kovača da bude kandidat?
Konačno normalan kandidat - ide pobjeda. Muzur je rastjerao privrednike, gdje god koji ima.
Otes ,Osjek , Blazuj ,Mostarsko ce sigurno podrzati ovoga covjeka jer Muzur tu nema sta traziti !
Muzur pobjeđuje sigurno
Samira poznajem kao jako divnog civjekai postenog
Dobrog nacelnika me treba mjenjati bez obzira ko je kandidat, al Muzur je trn u oku SDA jer je pokazao kako se može bolje.
Odakle ovog isvadise dalje od naftalina, zaista mi je zao ima puno boljih kadrova u SDA. Ubice ga muzur ko mraz papriku
Nekoliko hiljada ljudi iz Tibre 2 je glasalo za Muzura prosli put jer je obecao skolu. Niti ima skole, niit je djeci platio prevoz do najblize skole (koja je A. Santic). Ne da nije nista uradio za nas...nego jedva cekamo izbore!
ovdje se samo SDA i SNSD reklamiraju
Osim što je obnovio trg na ilidzi, i sklonio ruglo od divljih kafića, te napravio park Carli, ne vidim nešto korisno. Osim što kopira Efendica po igralistima i parkovima, te ulaganja u Butmir. Najveća mu je prednost što SDA nema više kvalitetnog kadra, pogotovo na Ilidzi...
Divi mu glave
Kad se o čovjeku nema ništa loše reći, onda vidi mu glave. Čovjek je pošten, pametan, moralan i zaslužuje ovu poziciju. Kamo sreće da je SDA i ranije kandidirala ovakve ljude.
Dzaba kad je SDA.. da Muzur predje u SDA nebi pobjedio.. Sami sebi su ime stranke uprljali koje nikad nece moci oprati. Al Muzur da ne spominjem Efendica, rade odlican posao tako da nista od toga..
Samo će bez veze žrtvovati čovjeka. Muzur je preporodio Ilidžu.
Čime?!?!? Koliko je radnih mjesta otvorio?!?!? Troše pare na nekakve parkove (izvlače pare) a šta ja imam od toga!!! Školu na Stupu evo 4 godine obećava, magla!!! Projekat tramvaj do hrasnice nije njegov nego je započet prije 20 godina i sve je rođeno prije njih da se to i ostvari!!! Neka se time ne hvale ni trojka ni Muzur!!!
Realno, mijenjati Muzura poslije toliko odrađenih projekata bi bilo suludo. Mi koji ne živimo na Ilidži, i Ilidžu posjetimo jednom u tri mjeseca, vidimo razliku.
Sretno Samire u načelničkoj poziciji. Ode Muzur kao da nije ni postojao kao načelnik. Poderat će ga Samir.