Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraz lica ko da mu je neko ukr'o zvečku
hahahahahahahahhaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha
Samo mutava Bosančuga može glasati za SDOOOO. Unazadili nas jedno 50 god., protjerali nam omladinu, protjerali su 90% Bošnjaka iz Bihaća i Velike Kladuše, naselit će nam kozohebe, pa ćemo za 10 god. opet trebat ratovati protiv onih kozoheba i SDA će opet DOBIT GLASOVE.
Ustani na spomen SDA kmetu.
@fbUser1583259728 tišina, islamizovani Srbine. Ti ćeš uvijek biti Bošnjak u pokušaju kao i oni pokatoličeni kamenjarci iz Hercegovine. Veći sam patriota i Bošnjak od tebe. Ne znaš tekst himne RBiH, niti kad je dan državnosti BiH, ali zato je bitno DA OSTAVLJAŠ GLAS SDOOOOO GLOOVOONJAMA. A uša klošaru jedan!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedva čekaju da Bošnji daju glas.
E jake opštine i načelnika. Sve živi od grantova sa višeg nivoa.
Pravi je čutuk.
Faca pravog bilmeza
Po logici Uzmembegovića očekujemo da Dodikov SNSD predstavi kandidata za opštinu Centar.
Al se Marinko promjenio ? Đe su brkovi ?
Prezime odgovara faci
Zasto je ovo relevantna informacija? Opcina ima 900 stanovnika, manje od vecine mjesnih zajednica.
Sin Ekrema Jevrica
SDOOOO glooovonje, jer noorood znooo.
Pale je Bosnjacko !!
Samo SDA jer narod zna ❤ SDA do groba 👏👏👏👏