Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je ministar za pitanje boraca DIF-ovac kao i privrede postavlja se pitanje sa kojim predznanjem i na koju temu da iznosi misljenja i stavove ?! Ukljucice razboj i sklekove kao vid podsticaja privrede i/ili uticace pravilnom ishranom i tjelesnom aktivnoscu da bivsi borci budi zdraviji nego sto jesu ?!
svoji smo neg Beško ode
Ok, sa kojim predznanjem je postavljen direktor hitne pomoci Adem Zalihic? Specijalizirao u 44-toj godini zivota, priznao da je parama hitne kupio certifikate koje je morao imati prije imenovanja... Šta ćemo sad SDA botovi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Forto pausal predvodi Vladu nastavnika fizickog😂😂😂
Isto sr....samo drugo pakovanje😉
Konacnoooooo, sretno, NASTAVITE GDJE SU VAS OMELI MAFIJASI!!!
Meni se povraca od vijesti iz Kantona i od price o cetvorci, DIFU i inim glupostima ovdasnjeg naroda.
Ma ovaj Forto niti smrdi,niti miriše! Moglo je bolje
Sve isto isti samo drugi lopovi. Ovi su prefinjeni ugladzeni. Prije njih bahati seljaci. U sustini kradu isto. I boli ih briga za narod.
SRETNO VAM BILO I NEMOJTE NAS IZNEVJERITI !!!
Narod je birao promjene.Promjene i borba za stolice nisu promjene, koje se ocekuju.Konkretne promjene su smanjenje glomazne bespotrebne administracije stranackih uhljeba. koji se ocekuje.Ukoliko se ne dogode promjene u pravscu ustede na tom planu ,moze se ocekivati promjena za dvije godine.Samo ukidanje jednog nivoa vlasti .UKIDANJE KANTONA"
Sretno novoj vladi
meni samo nije jesno konto cega je Lejla Brcic ministar pravde, obicni pravnik kojih ima milion. jedino ako nije nekome pizzddee dala pa je gura
mirsvama ne znam sta bi ti reko, onako mogla bi se tuccnnutt al sad da je nesto i nije
Bosna je mala i nazalost godinama odlaze kvalitetni kadrovi. Ovi ljudi su posteno dobili na izborima i formirali Vladu. Svima nam je interesu da ko god formira Vladu, ona bude uspjesna. Nemamo taj luksuz da se dijelimo na zelene i crvene, podijelimo se na kvalitetne, one koji znaju raditi i one koji gledaju samo svoj interes i nemaju kvalitet. Podrzimo ove prve i nadajmo se boljem.
Dinokijo nas uneredio Ne treba nam rat Na funkcijama vanredni difovci i rogaticki rodaci poput Katice
Hoće li difovci dolaziti na sjednice u trenerkama? Pitam za jarana...
Adem Zalihić registrovani narkoman vodi Hitnu Pomoć u Sarajevu. Od Hitne je napravio vehabijsko gnijezdo gdje vehabije prijete normalnom osoblju. Hitna Pomoć je imala dva smrtna slučaja, radi se o ljudima koje je Zalihić mobingovao, a licemjerno za njima 'patio' na facebooku kad su umrli. Očistite hitnu od vehabijskog ološa molimo vas.
@gooUser1601459090 jado jadni, ostavi čovjeka na miru
Sad čojk ima iskustva,neće se više zalijetat tražit sebi paušal. Takvih greški neće više biti.