Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onkološki pacijenti nemaju za lijekova a oni kupuju Helikoptere da se mogu ko Dodik vozikati. Zahtjevam od vlade Tuzlanskog kantona da se više ništa ne uplaćuje u državnu kasu, da nama Njiva Konaković i Forto raspolažu sa našim novcima i koliko će nam vratiti nazad...
E ako ti zahtijevaš, ja mislim da će stat Čuj ja zahtjevam
Hocel ga Isak provozati prvi.?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Firma se zove "Fazlija d.o.o.". Kome li ce samo ici "...para kofer para kofer..."?
Evo nove afere, sistem ugradnje i saradnje.
helikopter da ramo more u tucepe na kahvu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Krivi su politicari ne Sarajevo ko god misli da je meni u Sarajevu nesto bolje vara se ne davno sam bio u Zenici vjerujte mi da sam ostao bez rijeci kada sam pojeo picu popio kolu i dva kapucina za 12 ili 13 maraka bogami ne lazem ziva istina ,sace izbori trebali bi izaci u rekordnom broju a ne ma jebo izbore nastimani pa onda kukati
Kako ce vas Faco sve izhjebati za ovo.. Ide presica ideee
Što letilica nije nabavljena direktno od BELLa, veš je morala biti posrednik - prodavac domaća firma baš iz zenice? Kakve veze ta firma ima sa avionima, helikopterima i svime što ide uz vazduhoplovstvo. Koliko je u sve ovo umješan frulaš?
Bolje je da ste za te pare kupili 20 oklopnih vozila, duge cijevi, uniforme i zaštitnu opremu... Spiskali 30 milona na jedan helikopter koji će se moći koristiti samo za transport...
Jarane kakav je to helikopter je li dodje sa dozivotnim punjenjem goriva, sta je ba 30 miliona? 15 miliona eura?
Helikopter je potreban ali ne da se vozikaju nadobudni političari ,a to ce biti glavni razlog.Volio bih da grijesim ali to ce biti tako 100%.Ova vlada KS ne moze napraviti ustedu na milijardu i po pedesetak miliona.To je za mene neviđena nesposobnost.I sta ce Ademovic udbas tu,koji je razlog.
Ramo Isak likes this
Inače firma iz zenice se bavi proizvodnjom helikoptera te u svom proizvodnom asortimanu nude širok spektar višenamjenskih vazduhoplovnih letjelica...inače nabavka helikoptera nije mogla da se završi direktnom ponudom zbog zakonskih ograničenja, marifetluka te dobro poznatog pitanja a đe sam ja tu?
Svaki dan u novinama cirkus po Sarajevu, pjesaci ginu, pucnjave.. Al gospoda se gotivi
Ovi naši političari svi završili uGrađevinski Fakultet u Beogradu.
dodik ih je kupio 50 a kod nas problem jedan helikopter
Oooo sto me helikoptiraaaaa, sto me helikopteraaa
Helikopteri su prijeko potrebni, pa ko god da ih nabavlja, policija, vojska... Požari svake godine, a mi nemamo ni kanadera ni helikoptera, eufor priskače u pomoć ili Hrvatska. Hitan prevoz pacijenata, pomoć gorskoj službi itd itd. Milion razloga zašto nam je potreban vazdušni "servis".
Tačno da treba za svakave intervencije. Ova letilica je za ove pare preluksuzno opremljena. Vjerovatno ima i priručni bar i frižider u kabini. Kome prodajete jaja za bubrege?
Too Ramke legendo trebali ste mu pojacat decimalu jos malo! 🍺😎
Inace u Zenici ima pijaca helikoptera