Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebale vas zastave vise to je nasa voda, voda svih nas dosta ba vise brojanja krvnih zrnaca ne budite bolesni. Ako smo bolji i pametniji, pa valjda je na nama da vodimo pozitivne trendove i saradnju majka mu stara jeste zatucani
Ruski i sprski igraci! 😉
Ipak ima normalnih ljudi, ali oni su suviše tihi, probudimo se i otjerajmo primitivce, dajmo šansu struci. Čestitam na hrabrosti i jednima i drugima. Ovakvi potezi su smrt za nacionaliste.
Ruski i sprski igraci! 😉
do juce smo mi davali istocnom bloku vodu sad odjednom mi uzimamo vodu s jahorine
uuuu srpska voda
Od ovoga nema nista. Nema dovoljno vode ni za osnezavanje staza i svu novu infrastrukturu na jahorini. A ne da se Sarajevo snabdeva vodom sa Jahorinskih vrela.
Bojim se tih privatnih partnera. Da ne bude kao sa benzinskim pumpama cijene diže kako ko hoće
Pa zar nam ne rekose da ima dovoljno vode.Sad odjednom traze nove izvore.
Ruski i sprski igraci! 😉
,cirkus vlada,gdje vam je ona fabrika peleta
Kada se neuki bave politikom i vodosnabdjevanjem, tih 500 l/sec je par dana godišnje
A gdje ide kanalizacija sa Jahorine i i hiljade apartmana? Pa oni nikako i nemaju kanalizaciju.
Jadnici. Sarajevo ima svoje Jahorinske izvore sa juzne strane Jahorine, sliv Crne rijeke. Prije 50 - 60 godina je planirano da se Sarajevo odatle snadbjeva, to je KS.
A jel to da ne bi PRIVATNOG nebi se nista ni radilo? Objasnite ako je sa PALA nek rade sta hoce , ako njima ne smeta njihova stvar ali ako vi hocete ovdje da upletete privatno OBJASNITE !! Voda sa jJahorine vec skoro 100 godina snabdjeva Sarajevo ....nije moralo biti privatno
Sumnjivo davati vodu privatnim licima.
vodu finansirati javno-privatnim partnerstvom? pa to je ludost
Vlada je sad dva mjeseca pokusala iradito vise posla nego za par godina koliko vladaju ah kako je samo ta vlast slatka