Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je super vijest
Koliko privatni vrtici imaju djece sa poteskocama u svojim grupama? Da li se kod privatnika realizira Obavezni program u godini pred polazak u skolu? Zasto u EMIS sistemu stoje prvo privatni vrtici pa tek drzavni??? Vi ste svi za dobre provjere i istraznih radnji bagro kriminalna. A kad se desi Pazaric svi su krivi osim vas
Sram vas bilo, do kad cete narod lagati bagro jedna. Puna vam usta djece i dobrobiti za dijete i porodice a samo ih iskoristavate za licna bogacenja. Dali ste 12 miliona privatniku (politickim tajkunima) i uposlenicima Ministarstva koji sve rade i lobiranju da napune privatne vrtice. Koliko ste za te pare mogli obnoviti drzavnih vrtica? Kad je inspekcija provjerila strucni kadar u privatnim vrticima koja rade sa djecom?
Dobrodosli u Kabul
A u vrticima plate 700 km osobama sa VSS i onda se cude ljudi Bjeze vani..
Odakle ti ta informacija, ne lazi bespotrebno, ne radi vise niko za 700 KM vec odavno
Hoce li ovo ikad doci u HNK? Ili ijedna druga mjera koja podrzava roditelje i djece u ovom kantonu??
A sta je sa drzavnim vrticima? Da li se i to sufinansira?
sufinansiraju se i drzavni sa istim iznosom. danas bila vijest vezana za drzavne vrtice.
Dino , sad nam reci , što se časni Krajišnici iseljavaju , 🗣
Neko se bori za državu SARAJEVO !!!
Pune svoje dzepove to im je sad novi nacin izvlačenja budzetski para u svoje dzepove
Čitava Federacija plaća Sarajlijicama privatne vrtiće , 🤮
pa reci onda koliki je budžet KS a kiliko ostaje Federaciji ?
Javi se svojoj nesposobnoj vlasti, mada su uspjeli neke stvari prekopirati od ove sarajevske, sve pohvaldy. Govedo, glasa za isto i uvijek svira u suplje, i uvijek neko drugi kriv..
A držani ništa. Koji je ovo apsurdistan od zemlje.
državni*
Ja ko Tuzlak sam počeo pričat o političkom Sarajevu , 🤮
PRIKAŽI ODGOVORE (1)