Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a fino su mogli trafiku otvoriti za 200 000
@Živčo Falilo bi im 50 milja
PA SA TOLIKO NOVCA JEDINO CE MOCI DA POCNU TEMELJE I KAPAK
Jel ono i dzamiju imaju u projektu??
Svaka cast. Od poslije rata se ceka na ovo
Neka je da bogda propali a prije toga ove političare pohvatali i nalomili
prvi put da vidim maketu neke nove zgrade kod nas da ne pomislim "koje ruglo bog me yebo". ekstra izgleda, a za sarajevo je potpuno prikladno da najljepsa zgrada izgradjena poslije rata bude ludnica
HAJMO IH RUŠIT! https://www.facebook.com/groups/2613354192265067/?ref=share
Zar ovi što vladaju već 30 godina znaju drugačije šta napraviti osim zaduživanja? Moja djeca to neće vraćati, a neće ni njihova.
Daj veću psihijatriju malo je to mjesta
nepotrebno tendeciozan clanak. nije sporno sto se finansira dugom. to je normalan nacin finansiranja u bilo kojem dijelu svijeta. da li ustanova treba ili ne, tema je za diskusiju, ali da li ce se finansirati nasim parama, ili nasim parama u narednih nekoliko godina je nebitno sa ovog aspekta.
@diskretniheroji da li treba ustanova? Prvi ti u tu ustanovu
Mi nemamo para. Pare su u dzepovima politicara i njihovih jarana. Onda se mi moramo zaduzit kod drugih jer nemamo vise para. Pare su na sigurnom. Kod njih.
evo sanse za nove korupcije od strane stranackih psihijatara...ako neki ugledni clan stranke napravi neko tesko krivicno djelo...oni ce za novac na sudu dokazati da je osumnjiceni teski psihijatrijski bolesnik...i eto ga mjesto u zatvor u bolnicu...i za par mjeseci kazu ozdravio i eto ga na slobodi...sa posteno pokradenim milionima...
Taman za ove nase politicare