Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri dozivotne robije su malo za ono sto je napravio od Bjelasnice
Treba trnovo ukinuti ko opcinu, ne mozes sa 500 glasova biti neka vlast
Kako Nermin moze biti premijer sa 5000 glasova
Malo sutra majstore, rado bi ukidali i pripajali kad se izgradilo. Ukidač pozz
Ovo je definitivni poraz i sunovrat naseg drustva,pravosudja,drzave.
Pa red je da ga pustite.Covjek pobjedio na izborima,mora se malo opustiti,pripremiti za nove radne pobjede.A tek je zapoceo realizaciju svoje vizije. Ostalo je jos puno Bjelasnice neiskoristeno,neizgradjeno. Nadam se da nece tuziti drzavu,jer bi nas dao u trosak.
Covjek uzima od bogati i daje sirotinji.
Eto nacelnika vani, da nastavi po starom...
Ibro je Tito,uzima sebi ali daje i raji
Zar treba nekog pustiti iz zatvora ko krade državnu imovinu.To je žalosno za svakog normalnog covjeka to je ogroman kriminal i steta za drzavu samo za Bakira i njegove pristalice nije.
Kad je dotični bio u SBiH i pred izbore podjelio mnogim seljanima krave da glasaju za njega.Prošli izbori on pobjedio i NAREDIO SVIMA DA VRATE KRAVE.Iisti ti sad du sa njim u talovima (mrvicama)a on milioner.DO NARODA JE SVE NEVALJA NAROD sitne duše se prodaju za siću.
lijep mu ten..stalno na čistom zraku a i izgleda nako fobro čudan
moze biti nacelnik.a nikako gradonacelnik trnovo je opstina a ne grad
Kazu vole ga mjestani sebi mazne 100 duluma za gradnju apartmana ,a gradjanima dadne kravu,jbg nije ni krava mala stvar :)
Daje on uglavnom šta traže. Nekome kravu nekome frezu, traktor, plastenik, asfaltira put u selo...Uzima sebi,ali daje i narodu. Naš Pablo Escobar.
sda domoljublje i rad, tako oni zovu berila, novalica, seke, asime... naci ce i da se ovaj u ratu borio i bio ranjavan kao razlog za kriminal
Ibro jaci od Putina i Trumpa zajedno
Mi smo Ibrini Ibro je nas