Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rumenog ne gotivim,ali je u pravu za sve što je rekao.
Kaže 'Sebija posložila stvari" koliko je doktora otjerano? Zašto su oni anestetiolozi grupno dali otkaz? Kad ćemo dobiti taj odgovor? Koliko djece se odbilo liječiti? Kad ćemo imati uvid u dokumentaciju nabavki izvršenih za vrijeme Corone i ostalo
Da prevedem od ovog SDA bandita. Nema potrebe da se uspostavlja red i onda je sve mirno od ljudi iz nereda, pljacka, pranje novca(Asimov Rosulje i tako...). Niko nikad nije osuden.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ti i ovaj Efendić ste jedne ljige koje vire iz bakirovog analnog otvora. Efendic je u stvari indirektan SDA igrac a ti direktan.
Arhitekta sa SDA sindromom, pazi ti ovog arhitekte i on u izjavama nakon trideset godina priča "kako je bio rat" a živote lopovski
Ovaj Kapidzic je zlo samo takvo, covjek na sve nacine pokusava da opstruira bilo ciji rad, cak je zaustsvio i rekonstrukciju platoa ispred zgrade kod higijenskog zavoda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj isto da zivi u paralelnom svijetu. Kapidzicu pusti ti Semira, momak dokazan, skolovan, pametan
Oooo dritani
Sve poligonu i ulizice nude ,ao nešto poput Dritana
Ko si ti klošaru?
Ooooo drtani
SINOC SA ZAHIRAGICEM NE ZNA SE JEL VISE PIJAN ILI DROGIRAN TETURA TITOVOM!! KAKO KONZUMENTI NARKOTIKA MOGU DA PRICAJU O ARHITEKTURI I DOZVOLAMA ZA GRADNJU!!!
Kapidzicu da Bog da vise nikad ne dobio 5 sedmica u na aparatu! Papak.
Kapidzic je ociti primjer sta se dobije eksperimentom kad SDA uspije za male pare da kupi FGR-ca.
Kapidzicu mahaluso..zapecatio si sudbinu arhitekte...
Poredaj redom redoslijed pa onda usposyavljaj nered, ba
istina je negdje u sredini
Skidam kapu Kapidžiću. I kad je struka u kad treba kome odbrusitu, bio član stranke njegove, tvoje, moje, ovom, onom .
Ama ko ste i jedan i drugi svoj """patriotizam i ne/znanje """ STE DOBRO UNOVČILI
Fare care
e jesu se nasle moralne vertikale.
Dobro si rekao mr. Kapidžiću, lopov lopova prepozna, nesvjesno ili svjesno, ali priznao si da si lopov, hoće jezik pravo!