Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba ti Kapidzicu ulizivanja, ajmo lagano na klupicu cetiri godine prolete brzo.
Završili bi ko fahro avaz
dakle sve je već dogovoreno, Nerko postaje premijer fbih i nije mogao odoliti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako SDP još jednom napravi glupost i udje u koaliciju sa zelenom bagrom to će im biti labudji pjev. Toliko glupi, nadam se, nisu.
SDP i SDA koalicija? HAHAHAHAHAHAHA JES TI NORMALAN? SKROZ DRUGACIJE STRANKE, GDJE ĆE TE SE NAĆI U SREDINI, MATERE TI? SDA DESNICARI, SDP LIJEVICARI
Vau, kakva priča jbt. Ono klasično zakuhavanje, navlačenje SDP-a po svaku cijenu u koaliciju znajući da je Nerko trenerka i SDP najslabija tačka u trojci, za lovu bi prodao rođenog brata. Plus, loženja Efendića da je premijer KS. Kako jadno i providno. Toliko im je muka što će i naredne četiri godine biti na klupi za rezerve u KS da su spremni na sve, a ne sumnjam da će i SDP-u ponuditi dobar dio izbornog plijena samo da izađu iz trojke.
Reci droZi NE!
Tu bi bio kraj SDP-u
Kad znamo da je SDA. Spasila Komsica..izglasala Becirevica Spasava SDP onda ovdje logika nema nista sa razumom..Nuzda tjera...SDA DF. SBIH .NES..
Kapidzic je u nemilosti SDA radi kockarskih dugova, valja to otplatiti.
Nakon što su jednom koalirali sa SDA, meni nije jasno ko je više ikad glasao sa SDP, ali izgleda da bošnjaku ne smetaju lopovi, nego što nisu njegovi lopovi, Šmit je jedina brana od teškog primitivizma, a država je svakako davno izgubljena
Naravno da neće...
Šupački gradjani i nisu zasluzili bolje jer nikad ama bas nikad a mozda ni tada nece biti bolje jer ste glasali za naciona/listicke/lne stranke. I krepavajte jos gore nego do sada trazili ste gledajte Nemate prava ni nasta ni na prosvjede nista sjebali su vas i jos ce. Zasluzili ste sve i KCUS i reviziju Haskih presuda i ove jade od arapa sto hodaju po carsiji pa nas brukaju po svijete i ove sto petkom idu po placu u dzamije.
Asim, glumac i Sabi ce sve to srediti, a o ovome sto je udusio sve u okruglom bazeni 2x4 da i ne govorim.
HAHAHAHAHA
Efendić je veliko zlo.Ne treba nam takav premijer.
Davno sam ja rekao od trojke koja je nastala od šestorke, sad samo slijedom može ostati jedinica ili nula.
Ovo je govor razuma, jaka koalicija i jaka drzava.
Sad ste spali na to da molite SDP da koalira s vama? Rijesite se korupcije i placanja pozicija, kriminalnu bandu pod Osmicom u zatvor i ubistvo Dzenana rijesite i imacete moj glas i mnogih drugih glasaca. S postovanjem, Prosjecan Bosnjak dia