Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ona sto joj ezan smeta?
U SDA otisli svi pametni, samo dvorske lude i cirkusanti ostali , sto bi rekli najgori, poput ovog raspalog kockara , ili onog cakijasa zahiragica...kako ide ostavka momcino za tramvaje ?
seoske varalice i fake doktora Sebije i fake Osmice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj Vildana Beslija, kakav je to uhpljup od covjeka. jbt ovi iz nase stranke sta god im kazes, optuze te za seksizam ili homofobiju xd ko da imaju kvotu koju trebaju ispuniti na opzuzbe za seksizam
Još ste i anketu stavili. Ja budalaštine majko mila. Što se ovoliko brukate????
Ovo nije vrijedno ni pomena a kamoli ankete.Ovi iz njihove stranke malo previse osjetljivi
njoj smeta i ezan, a kamo li ona budala od kapidzica
Kaze Zahiragic: Ali da budem gender sensitivan... Ustvari gelender senzitivan...
Ko glasa za ovu nasu stranku uopste, to je skup ljudi koji ce vam sutra nametnut transdzendere da igraju zenske sportove muske naravno nece nikad jer nemaju kvalitet, nametnut ce vam da vam dijete s 14 godina moze otici promijeniti spol i sva druga evropska poganstva. Oni su anti islamski anti tradicionalno nastrojeni i zaista ne shvatam ko njima daje prostora u Bosni i to u nasem drustvu
Zahiragić "gender sensitivan", koji je ovo jezik - SDA dijalekt engleskog? 😁
Zato Vi iz SDA ni ne čitate. Bolje da nešto bar malo pročitate.
Kapidzic jad jedan.
Vildana Bešlija kao i uvijek pogubljena, a to je vam se desi kada neko ko se bavio pravljenjem bižuterije doživi stranačko uhljebljenje! Vrlo nekompetentna, neadekvatnog formalnog obrazovanja, a suviše seminara po stranci i imate onda ovo. Kao i 90% ostalih u Skupštini. Milka kao i svaka umjetnica pogubljenja. Ona ne zna ni gdje se nalazi.
iz naše stranke zastupnici dobiju napisano i od toga ne smiju ni riječ reći više od onoga što dobiju.
Prava pojedini zena su se svela da svaku gresku pravdaju ugrozenosti
hahah kako je plitka gospoDZA
Znanje se ne može kupiti.
kad toj narađanstoj smeta ezan nikom ništa kojoj ezan ispiranje mozga
Evo jedan prijedlog za Klix: ogranicite broj lajkanja / pozitivnog ili negativnog /na komentare na samo jedan pa cemo onda vidjeti ko koga podrzava ili ne podrzava.Ovako mozes sto puta otvoriti clanak i onako po necijoj naredbi / botovi / i sto puta lajkati.