Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Uskrs onome ko slavi a ovim komentaristima nek im je Bog na pomoci
Jel i Pravoslavci i Katolici vjeruju da je Isus Bog
"No kada dođe on - Duh Istine (Muhammed a.s)- upućivat će vas u svu istinu; jer neće govoriti sam od sebe, nego će govoriti što čuje i navješćivat će vam ono što dolazi. - Evandjelje po Ivanu (16:13)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Po komentarima se vidi da je BiH osudjena na propast
svaki ima smisao...osim onaj iznad Mostara npr. sretan praznik katolicima
Dzevudin1 LIJEČI SE DŽEVLUDINE,TEŠKA TE BOLEST SHRVALA,..kamenjarski Srbi su tvoja paranoja i kompleks,imaš ti većih problema,ovo je samo vrh sante leda od bolesti,..
Nema smisla u patnji, šefe.
Nijedan križ nema smisao i nijedna patnja nema svrhu...
MANI SE šuplje vjerničke priče za malu djecu
Isus/Isa a.s.,niti je razapet,niti je umro,živ je u okrilju Božjem.
Nisi dobar
Sretan uskrs svim katolicima u BiH !
Sretan Uskrs. Prema komentarima nekih Bošnjaka se vidi koliko ste civilizacijski propali.
BITNIJA JE VIJEST O TAMO NEKIM MARŽAMA BAR DANAS,TRI PUTA VEĆI PROSTOR ZAUZELA TA VIJEST,MA NEMOJTE BITI PROVIDNI,ALI VEĆ JESTE I KASNO JE,..
hvala KLIX-u na sporednim vjestima o Uskrsu,kada su neki drugi blagdani,druge vjere,po tjedan dana se piše o njemu,o hrani o upražnjavanju vjere te veličanju iste,nemam ništa protiv,ali nitko nije lud,najveći BLAGDAN U KATOLIČKOJ VJERI a vi ga stavljate s vjestima o igri vrbanjuše i tamo nekoga,..nitko nije lud,pa se pitate zašto hrvati imaju odboj od ovakve ili tzv gradžanske BiH,a i kometari su katasrofa,eto gdje i s kim živimo,..
Pobjede zivota nad smrti? Ne vidim ja te hodajuce mrtvace nigdje, a to sto sto vi sadisti pa uzivate i patnji ili robstvu kao ovi drugi je vas problem i iskreno trebalo bi da potrazite strucnu pomoc, to stanje robivanja i uzivanja u patnji nije dobro za zdravlje.
Onaj iznad Mostara ima poseban smisao upravo u patnji i smrti onih u njegovom podnožju.
Sretan i blagoslavljen Uskrs.
"Nije Bog kao čovjek, da laže, nije kao sin čovječji da se kaje. On zar da rekne i da ne učini? Zar da obeća i ne izvrši?" Biblija/ Brojevi (23:19)
Isa a.s. nije ubijen. Ziv je! Vratit ce se pred Sudnji dan, pa ce otkinuti krst sa vrha crkve i njime ce svinju zaklati da pokaze ko je zivio u zabludi. Isa a.s. nije jeo svinjetinu, nije nosio krst oko vrata, nije gradio crkve, kapelice, katedrale, manastire, itd. Isa a.s. nije Boziji sin, Isa a.s. nije Bog, Isa a.s. je Boziji rob i poslanik.
I Jevreji se obrezuju i svinjetinu ne jedu pa ne misle isto kao i ti.
I posebno nas je Isus upozorio na lažne proroke. Neka je Bog na pomoći onima koji povjerovaše arapskoj varalici.
Hvaljen Isus i Marija sveta