Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smije li klix objaviti ratne zlocine izraela
Ubili 250 da bi spasili svoja 4!
Izgleda da ne smije! Ja sam bio blokiran na text gdje sam samo citirao najveće jevrejske intelektualce i to djecu preživjelih roditelja uz hol*kausta
Čisti populista, samo se slika i šuplje priče. Koristi iste metode koje je Koldžo koristio. Interesuje me na čijoj se adresi prijavila, to je kažnjivo, jeli plaća ugovor o podstanarstvu, što se ne prijavi u svojoj općini za načelnika. Glasao sam za ovog Tanovića i debelo pogriješio,čovjek cijeli mandat prespavao. Ne želim više eksperimentisati, glasat ću za ličnost, ne za stranku.
najbolji gradonačelnik Sarajeva ikad
1000%
Osim toga osim sminkanja fasadom par zgrada, bilo bi lijepo da objasni u sta je tacno potrosila 80 miliona za 4 godine. Ovih 5-6 fasada je kostalo sve zajedno milion i po maximalno. Od tog istog budzeta je napravljena zicara, vidikovac, olimpijski muzej, bistricka stanica i fasade u citavoj strosi. Isti budet! Gospodjo gdje si potrosila pare?!
O ljubavi prema gradu prica zena cija se porodica automatski evakuisala u beograd cim je zapucalo.
Podrška Benjamini. Volimo te.
Draga gradonačelnice, Jako ste ljupki i plemeniti ali za Vas je fasada vrh i moram priznati da unosite puno lijepe energije među stare i dobroćudne djedove i bake.
Nije tema ali jeste prilika da se zahvalim gradonačelnici za odrzao obečanje.Naime gradonacelnica je bila u šetnji sa suprugom i primjetila je da su biciklisticke staze skoro pa nevidljive i tom prilikom obecala da ce uskoro krenuti njihova obnova.Radovi su uveliko poceli i sve tako lijepo izgleda.
Pitam se . Da li može biti većih jadova , nego ovih iz Sda? Oni stvarno zakucali dno . Izgleda da im to još niko nije rekao.
Nestalo bijelog, nije Tito mogao ništa poslati? Tužno.
Mala.dosta i tebe.Ocekivalo se mnogo.dalasi malo.Vrijeme je da ides.Osim prodaje starog passt. koje he Skaka kupio nasim pararma nista nisi cinila.
Gdje je nestala ljubav i podrška SDA prema Benjamini? Oni su je svojom zvali dok je širila zelenilo u SDP-u zajedno sa Irfanom.
To je istina, neki dan je naredila da se vils biciklisticka staza prefarba i da se naglasi da je gradonacelnica. Teeeeeska populista, pravit cete SDA od blata
Populista, šetajmo za Karić, dijelimo Bajramske baklavice, te se STALNO i izvještačeno Smijuljimo👎👎👎Dosta i tvoje demagogije👎
Kazi im lijepo da je to njihov Koldzo utemeljio i radio pa im nije smetalo
Postavljam javno pitanje Benjamini:DA li si bila na obilježavanju godišnjice formiranja 1.korpusa A R BiH (1.septembar), korpusa koji je odbranio grad Sarajevo, NISI BILA, imala si preča posla, a ti si neka gradonačelnica.
gradonačelnice ne branim sda čak ne volim mnoge njene članove vidjeti i na slici ali u proteklih 30 god.tvoja sdp stranka i stranka za BIH su vladali tačno 8 osam godina
Benjamina🇧🇦🤍💪🏻