Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška za Vladimira, podrška za Benjaminu.
Dat mu Aluminium za milostinju, i sada ne poštuje nikoga.... Zvuči poznato. Ugostiš, daš mu da živiš kraj tebe i kasnije ti hoće sve uzeti
Prejak je Kabiri. Sjetimo se kad su postavili izraelske zastave na 77% BiH u znak podrške Izraelu. To je zbog dejtonskog sporazuma gdje je najbrojnin narod Bošnjaci dobio 23% teritorije BiH, a za ostalo se ne pita.
gloovaa
Čuj mu priče radikalni islamisti jer očigledno da je ovo uzeo iz cionističke oropagande sa globalnog nivoa spušten na lokalni! Pa da ga priupitamo s obzirom da se na lokalnom nivou svi znamo uglavu, nabroj nam imenom i prezimenom te radikalne islamiste pa da se obračunamo ili sa njima ili sa tobom ako blefiraš!?
Treba po njemačkom postupku ih sve, evo dokazali su zadnjih par godina zasto su zaslužili sto su dobili.
Moze li neko da istrazi ugovor sa Al u Mo. Idjwdnom svi sute, zadovoljni, samo su nesto sumljivi gubitci u Elektrodistribuciji. Kako je dogovorena cijena struje za Al
samo po kratkom pestupku
Kupuje stanove u. centru ,kao da igra u bajernu .
Pa jel.on strani drzavljanin sta radi FUP izgleda samo da Ramu voza helikopterom
Ova sad predizbore neće silazit iz medija.. Plan je opet smutnju bacit Bosnjacima.!? Potpredsjednica SDP i kaze ne interesuje je Vukoja, ulazak vojske Srbije, gibitak EP itd...!?
Sta vise radi OSA i Odjel za strance zabraniti ulazak u BiH doživotno!
Zar nije uhapsen ovaj dosad.
U stvari našla se prozvana?
I ova je vala dosadna. Niti je ko pita za sto niti je bitna uopste. Kad je bila gost kod Emele svako moguce pitanje je izbjegavala i zaobilazila a ovdje se gura prva. Tako je kad se nadje u drustvu inteligentnije i nadmocnije zene.
Tužite ga više i preko suda protjerajte iz države, u čemu je problem?