Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Benjamina,skaka bi poslao dokaze o Karadzicu u Zagreb
Ovo meni ide na k kod Muslimana.Sta ona ima da nekoga ubjedjuje za zlocine i ostalo?Ako Srbi ne zele da prihvate zlocine,to je njihov izbor i to govori o njima.Sta ona ima tu da se petlja?
Ovo se zove sukanje na diplomatskom nivou. Svaka cast gradonacelnice.
Da sam srbin tacno bi me bilo sramota za moj narod, a oni su jos ponosni, gamad bolesna!
Benjamina stvarno svaka čast! Respekt.
Ma jebote ,ja nemogu vjerovati da. 90 %planete zna tj priznaje da se dogodio genocid al oni su tako zadojeni da to nije normalno do te mjere su 60 % njih neće da prizna iako to vrlo dobro znaju, fujjjj bogami i zao mi je tog ostalog svijeta koji zivi u Srbiji i RS i koji zele priznati to,genocid!!!
Hahahaha kraljica! Tako svima po kutiju jednu dokumenata na adresu.
Pa ćeš mu u posjetu ići ili ćeš ovde dočekati tog primitivca četnika.Ne znam ima li ova žena mozga i dostojanstva.Ona bi ko biva da nekog promjeni ko je nedokazan,nekulturan,odvratan i umišljen konj.Živi bili da će se u roku godinu ili prije mutavo naša tzv gradonačelnica keziti s obožavateljem Draže Mihajlovića i četnika koljača.
Pametno ovo Benjamina radi, tako i treba. To su sudske presude, a ratni zlocinac je bio na platnom spisku tadašnje SR Jugoslavije, sa Beogradom kao glavnim gradom. Edukuj tog majmuna da je u pitanju pravosnažna sudska presuda.
Jel mu poslala i porciju ćevapa sa bašćaršije
Moja gradonacelnice pa on dobro to zna. Al on kao i srbijanska politika ne priznaje ni Haski sud niti priznaje cinjenice. Kad mu dodje taj paket ,bacit ce ga u kontejner kad vidi ko mu salje. A danas na internetu svi mogu naci sta god zele ako ih zanima.
12474629 uslikana ja narcisa u pm
Koji je smisao ovoga? Čista budalaština, eto kao on ne zna da je on zločinac odgovoran za desetine hiljada pobijenih.Njemu može biti samo krivo što nas nisu još više pobili.
Hahahhah SDP kao antifašisti a šute kad je gej parada hahah sta je bilo licemjeri??? Uzimate od antifašizma koliko vam odgovara? Koji ste smetljari, nevidjeno
Zali Boze postarine
Sto mu suknu diplomatski
Ma sta mu imas ista poslat. Stocar pokazo ko je i to odma treba na ignore. Kao da ne postoji.