Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha baš su slatki, kao neka svadba
Šest članaka o posjeti liku koji negira genocid. A o susretima predsjednika države sa drugim predsjednicima jedan članak. Sve jasno. Zna se ko upravlja medijima u Sarajevu. Još napisaše historijski susret. Jel kanulo od Paušalka, neka mašala.
našli su se i u modnom stilu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zar ovo nije lijepo vidjeti? Ovoga treba sto vise bude, a vi nacionalisti odhebite u skokovima
Hanumina Cesma
Mentalno stanje naroda u BiH strucnjaci mogu utvrditi bez pregleda istog? Samo otvore drustvene mreze ili portale i vide da je 75% PSIHOPATA !!! Zive u kamenom dobu, broje krvna zrnca i sire mrznju!
Bez veze, ali ono skroz. I otkad se iz velegrada u provincije išlo?
Ters hanuma
Cuo sam da Sraško ima malu ki.u od jednog lika sto mi je pu…
Prva slika žimtigaslo s đale..
Kako je covjek ruzno obucen.
Baš lijepo, mladi normalni ljudi, još takvih, samo naprijed, skidaj ove starohane lopine
bravo kari cka jebemte dobru.pozdrav izadrazska stanivuckovica.
Ko je slusao govor, Benjamina je bar 15 puta rekla Bosanci i H i napomenula da je BL u BiH. Sa ili bez RS-a, to tako treba da bude. Administrativna podjela je takva kakva jeste. Benjamina nijednom nije pomenula RS a kao gradonacelnica SA, sve i da hoce, nije u poziciji da utice na entitete. Ukidanje eniteta se je posao za stranke na drzavnom nivou, a tu je SDA i dalje na vlasti i nista po tom pitanju ne cini. Konakovic bar govori da bi tuzio Srbiju za genocid i radio na ukidanju entiteta.
Izgleda, da su ovi obadvoje ludi
Isto je i ova M-tel koalicija kad su prvi mandat preuzeli otišlina čelu sa Fortom kod Radojičića a rekli neće saradnju sa nacionalistima
Glupaca slika se sa negatorom genocida i slika se ispred crkve!!
...jel ovo opet bratstvo i jedinstvo?...pa za 10 godina opet Bosnju po usima.
Ovo je uzas! Ona njemu na noge otisla! Sarajevo je GLAVNI GRAD BOSNE I HERCEGOVINE a ne Banja Luka sto nije on njoj dosao‼️‼️‼️‼️