Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Benjamina, nema bezobraznije stoke od izraelaca
krepooo cjifut pogani zlocinacki. sudit ce i njemu Allah
Samo ga u Zenicu u KPD i nocna mora moze da mu pocne
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nije mu ovo Izrael. Privest i ako treba osudit i protjerat.
Ima ko da brani našu poštenu i hrabru Benjaminu,neka pokusa pa CE vidjeti sta je Bosna i bosanski inat!
Puna podrška za Benjaminu! Čuj molim te šta je lik rekao Finci ne može predstavljati Jevreje. Da je on sada tu. Znaš li ti cionisto da si došao u zemlju i međunarod koji je dao utočište Jevrejima? Nemaš ti pojma!!! Benjaminu ćemo da branimo, to da znaš!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gradonačelnica Benjamina Karić, postavila spomen ploču sa tekstom iz kojeg neupućeni mogu zaključiti kako u trebevićku jamu nisu bacane žrtve Mušana Topalovića Cace i njegovih koljača, već da se tu prevrnuo kombi s nekim Srbima.
Gradonačelnica Benjamina Karić, postavila spomen ploču sa tekstom iz kojeg neupućeni mogu zaključiti kako u trebevićku jamu nisu bacane žrtve Mušana Topalovića Cace i njegovih koljača, već da se tu prevrnuo kombi s nekim Srbima.
A spomenik prijedorskoj djeci ?
Ker cifutski, protjerat odakle je i dosao!
Fuc***g cionista treba ga tuziti i otjerati debil cionisticki
Ako je ovaj zahtjev za postavljanje zastave bio prije 7 oktobra, onda se legitimno postavlja pitanje zasto je za gospodju Karic zastava Izraela provokativna a ne recimo zastava Turske? Ako je politika da se ne talasa I ne provocira, zasto mi kao zemlja kandidat EU koristimo svaku priliku da isticemo zastavu Turske ako znamo da Turska negira genicid nad Jermenima, ugnjetava Kurde, itd.? Jeli Sarajevo evropski ili muslimanski grad?
Kabiri finansijer i vlasnik Izdajnicke Trojke !
Kad citam komentare koji osudjuju nekoga da je fasista a komentari puni fasizma
Je li Amir Gross Kabiri ćifut ili kupljeni sluga ?
ima li mu ko Adrese kakve..da ga oplodim.
Na amira su konstitutivni rvati prenjeli otrovnu mrznju prema bosnjacima. Lik kenja po X_u nebuloze ono sta pise to ni onaj seljak karamatic nebi pisao ili bilo koji ulttra ustasa. Moj Amire prođi se tih budala taj narod je vas mrzio do koske sad mrzi bosnjake muslimane. Tako ih je bog prokleo da mrze
Inace ostali izrajelci vole posebno bosnjake jer im ovi zele u komentarima sve najbolje...ti jadnice mrzis i sebe i druge...
Jevreji nikad nisu bili ugrozeni u Bosni osim NDH vladavine. Cak sto vise jevreji nikad nece zaboraviti ono sto ih je bosna prihvatila nakon progona iz spanije. A vi sto se zbog istorije i mrznje prema bosnjacima uvlacite u dupe, vjeruj mi da se stidim tuđeg stida ko mala ste djeca. Ja bi propao u zemlju koliko se ponizavate u tome.
Noge polomiti genocidašu židovskom.
Ono govno, Kabirija, nogirati iz BiH sto prije ili ga poslati u Zenicu.
Gdje je Ramo
Dodje ti jedan takav degen u drzavu i radi sta hoce, a vlast suti, jel ljudi jesmo li svi mi ovce da nam rade sta hoce i da i mi sutimo?
Bahatost im je najjaca osobina.