Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviti ovakav politički gaf u ovakvo vrijeme krize oko korone i ekonomskog udara može samo neko sa potpunim odsustvom stida,empatije,obraza i totalni politički idiot.Još kad se sastave postavljanje maskica,nedosatak testova za viruse,najava smanjenja plata ljekarima,policiji,prosvjeti...Fadile idi sam!
@RIc77xxx četalji ovo se vas ne tiče vi svakako nemate za kifle
treba nakon ovog u oktobru smijenit citavu trenutnu politicku scenu jer su neozbiljni za tog posla
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fuade, Sarajlija sam i dijelim tvoje mišljenje. Ali, ne trpaj cijelo Sarajevo u isti koš sa Fadilom jer Fadil, da nije rata bilo, nikad ne bi vidio Sarajeva. To je seljak, SDA korijena i njegova jedina veza sa Sarajevom je, nažalost, ta prevarantska udruga.
Zato je napisao politicko Sarajevo
Zenicka bolnica da ne dobije NISTA, sramno da sramnije biti ne moze! Sram vas bilo!
samo nas treba istrjebit i mirna Bosna fuj koje smo mi smetlje
es de ha fasisti
Nikad gori premijer koji radi protiv svog naroda,nicija nije do zore sjaja pa nece ni tvoja seljacino ona iz Gradacca
Pravi gradonacelnik,ovo se u historiji BIH ne pamti ovo treba zabiljeziti,sram ih bilo.
Fadil Novalic, Bakir Izetbegovic, Sefik Dzaferovic, Miralem Galijasevic, Nezir Pivic, Jasmin Duvnjak, Mirza Ganic, i sva ostala SDA elita da budu persone non grata u Zenici a ove SDA-ovce sto su iz Zenice javno ih staviti na stub srama pa nek narod odluci sta ce s njima dosta ih je vise parazitiraju 20 i kusur godina nema vise
Bacite ga lavovima...
Svaka čast nek mu je neko rekao nije samo tu svugdje je al očigledno da nema niko muda da kaže
A ovi su stvarno ne popravljiva stoka!!! Pa kako vas vise tog Alaha vaseg nije stid! Kako ljudinmogu biti toliko odvratni, ljigavi i povrh svega glupi-tupsoni i jadovi i sta sve ne vise! Po vasoj vjeri u koju se kunete, necete se dobro provest pred njim onda u to sad mozete barem biti sigurni! Provjerite vjeru.
a moj fudo dilfa ne samo da je nezobrazan on je i jedna obicna budala
Mogu li se ovi koji su vršili raspodjelu ikako strpati iza rešetaka...Neskriveni lopovluk da prodje bez kazne...To može samo u državi bezvlašča...Postoji li način???
Novalicu, umjesto da si sluzbi onih koji su te izabrali ti castis hercegovce koji su ionako za ostatak Federacije kao dominantni po standardu. Znaci onome ko ima daj jos vise a svojoj sirotinji daj mrvice. Fuj mentaliteta naseg uvlakacnog, hebao vas onaj ko vas izabra.
Fadile odlazi, veliki zulum praviš već godinama ovom narodu, a vi ovce opet glasajte za Narod Zno!
Kako da Kasumovic odmah ne zaključuje da se u ovakvoj lakrdiji od raspodjele tih donacija kao npr Kupresu koji je obično selo a gradu Zenici ništa da se radi o običnoj podjeli plijena izmedzu SDA i HDZ uz asistenciju Bakira i Covica i sa njima povjerljivim načelnicima općina kao običnim šalterskim radnicima
Fadil da imalo drzi do sebe i da ima obraza najmanje sto bi trebao da uradi poslije ovog skandala je da podnese ostavku, ovo nije lapsus sa maskicom ovo je stvarno ozbiljan propust i skandal.