Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze Aca s kisobranom iznad Sarajeva?
- Zahvalio sam Kraljevini Esvatini na principijelnoj poziciji o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti takozvanog Kosova, što predstavlja poseban dokaz o čvrstom prijateljstvu između naših zemalja - naveo je Vučić na Instagramu. Vučić je dodao da je detaljno informisao ministarku ove afričke države.
"Svi su protiv nas bre, pa kako to bre"
Emir kusturica na aparatima
sve vise drzava podrzava rezoluciju a medju posljednjim je Banglades svaka cast za tu zemlju koja je od nas udaljena bas bas dalekoooo
Kaze ona budala Vucic da smo spremili tekst rezolucije bez dijaloga s njima, te da zbog toga nismo spremni na dogovor. Kakvu pricu pucaju preko Drine, to je uvreda za zdrav razum.
Sta kazu opancari, 5 milijardi ljudi nisu za razoluciju🤣
Ipak su se hurme isplatile.
bravo
A gdje je Slovenija dezela?
Sada je vrijeme kada ćemo vidjeti Ummet
Vidjet cemo ko je civiliziran svijet.
Katar je jedina ispravna arapska zemlja koja nije prodala vjeru i ideale americkim i izraelskim genocidasima.
o cemu pricas brate, amerika ima baze u Kataru: https://en.wikipedia.org/wiki/Al_Udeid_Air_Base
dodo reče da Arapske zemlje neće podržati rezoluciju
Samoo jakoo...!!!
Dajte Zeljku konobaricu iz Teslica opet na TV. Ona je pogurala rezoluciju na visi nivo.
Mashaallah ❤️