Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema pise cenera za pojas i telefon, valja sad zivjeti od plate 😂😂
Opaaa, kamere će i ton snimati, pa to je neka nova tehnologija. Ajde sarajlijice odjebite i mrš 3 PM!
Katica pusti kamere na policiji. Postavite kamere u gradu jer od dilera i kriminalaca nisi više siguran na ulici. Pucaju bacaju bombe voze ko divljaci. A sa službenih vozila poskidajte obilježja. Bar sa 50% vozila i eto učinka.Ovako kad dolazi policija isto kao da se najavljiva iz daljine,, ko se nije sakrio magarac bio
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A kamere slucajno kupljene od Aljosinog jarana Senada Kevelja?
izvlačenje novca iz budžeta, vještina koja ne odumire.
Pa i mi teni jebemo majku,odma 10 puta,pa jos deset,pa milion itd etc
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zakaci je sebi jednu sedmicu, vidi kako je....
Mnogo ce te taj luksuz stajati Katice , te kamere neodgovaraju 90 % Policiji , tako da ocekujes nazadak svojoj stranci !
Ma niste u stanju da odrzite kamere koje vam je opstina instalirala, a vi pricate o necemu sto vi trebate kupiti.... j
Ako će biti profesionalni s ovim kamerama to je odlićan potez,ali kako sad puštati bitne,rođake,gazde a pisati samo normalan narod.
Koliko li je Katica ugradio sebe i Dinu u ovih 490.000
MI SMO SVI SAD NAEBALI.Mogli smo proci s normalnim policajcem sa najmanjom kaznom 40km platis 20km.Sad nam neginu po 200/300km.
Citiram @Dunjaluckog ''''''Čega se m:tel vlada nece dosjetiti.... Ozvucit policiju nije sala... Ovo ceka i ostatak BIH, ako trojka osigura kantonalnu vecinu, promjena krece iz Sarajeva i zahvata citavu drzavu'''''BRAVO MOMAK :)) Ti kao da ne mozes sakriti pozitivu hahah @Dunjalucki spijun, radi za trojku :D:D haha ;) .....Pa ovo bas treba da se PRENESE na sve nivoe sirom BiH!Idemo jako! Tik Tak :)
Hvala Hvala Hvala Hvala Hvala! :)))))))))))))))))))))))))) BRAVO! Kapa dole! Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak....:)
A šta ćete kad zaustave vaše ahbabe, švalerke, članove porodica u prekršajima nema povlačenja naloga valja plaćati kazne i vi lično što naručujuete te kamere.
Pa vidiš da njih to ne brine čim ovo uvode za razliku od tvojih sdaovaca
Sta drugo ocekivati od korumpiranog sudstva i policije vec da se stave kamere a pozadina istrage se ne konta jer politicari srede sve pogotovo Bookir..
Milicija na haparatima
bravo...
A da malo istražite pros and cons korištenja kamera na policajcima a posebno probleme sa "uvijek uključenim" kamerama?
Lično nisam za ovo. Policija ima posla većinom sa barabama i nekad moraš biti oštar pa nije ovo Švedska nego Bosna. Drugo ako se uvodi onda treba ako ne na nivpu BiH bar na nivou Federacije. Ovako postajemo gradovi države gdje je u svakom kantonu nesto drugo.
LICNO bas cekamo ovakve ' argumente ' , ove tipa treba biti barbar.Care moj cuj ovo...Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak...;) A bice u citavoj BiH pooolako jbteee i ovo je masaaala :D
Hocel kamera biti ukljucena i kad ljudi obavljaju fizioloske potrebe?
Broji mu se u staz i kad iskljuci....:D pa jbg koliko hoce vremena? 3-4-10 min da pisa?Javi se samo ono, 'HALO CENTRALA KOOOOD TEN :D '' Centrala iskljuci :)) ...onaj koji pisa 129474 puta dnevno, ili na bolovanje ili kamerica jos jedna da ne zna za nju ;)