Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludilo zvano CIPS potvrda, koje postoji samo u BiH. Imas 3 domenta sa slikom, licnu kartu, pasos i vozacku, i opet je CIPS potvrda svetinja bez koje ne mozes ni u cenifu uci u nekim institucijama, a kamoli neki posao zavrsiti.
I u Njemackoj mi je takodjer to potrebno,(meldebescheinigung.I to ne smije biti starije od tri mjeseca,tako da to samo ima u Bosni su gluposti.
Cuj Lemezan ima neku inicijatiu i to strasna inicijativa umjesto da se ukinu cips prijave i da se potrebni podaci upisuju u licne karte da se narod ne maltretira nama problem radno vrijeme i zasto se cips prijava nemoze izvaditi na podrucju cijelog kantona
Umjesto kriminalom, i to organizovanim na višim razinama Katica se bavi CIPS potvrdama. Toliko o tome Sarajlije i Senad FACE TV neka je gore samo neka nema SDA.
To Lemezane brate po stoljnjaku.
Teško ce se ukinuti cips potvrda.Naime Stari obrazac licne karte je imao rubrike i mogucnost upisa promjene prebivalište.Ova cips licna nema te mogucnosti i prebivalište se može dokazati samo potvrdom.
Zasto se ne ukinu cips potvrde zasto imamo licne..to je da se opravdaju uhljebi
Slika i prilika grada Sarajeva.. Katica i Lemezan, to kad se spoji dobije se vrlorijedak primjer BILMEZA
A da ukinete glupost zvanu cips potvrda?
Otprilike objašnjena država BiH u jednom članku. Preopterećenje kapaciteta zbog povećane potrebe za izdavanjem dokumenta čije postojanje je potpuno suludo se ne rješava ukidanjem postojanja tog dokumenta, što bi bilo jedino logično, već dodatnim povećanjem kapaciteta ionako monstruozno velikog birokratskog aparata.
Šta će nam pasoš i lična ako mi za sve treba ovaj prokleti papir. Kako du razvijene zemlje riješile ovo pitanje pita li se iko!?!?
Upjeniste se digitalnom transformacijom, moze li se otvoriti bar jos jedan salter gdjegod za CIPS?
Najnesposobniji ministar u historiji MUP-a, 5 godina sjedi na fotelji, ništa se promjenilo nije, a policija samo tone i tone…
gledaj ministra drot operativac na detektoru lazi hehehehe zemljo otvori se
Gledaj ovog seljacine Lemezana ahahhahahaha satro NS
ovaj Redzo uhljebio sve svoje, druga uhljebio u Kampus, lik nikad na poslu nije. e to nam je sadasnja vlast i promjena
seljacina interesdzijska glavata
odron likovi
Gledaj ti ko nama vedri i oblači...hljebe, Redžo i Katica
dajte te cipovane licne i ja kupim citac kartica i kuci isprintam ako zelim sebi CIPS, a ne tamo da ja cekam ko rethard u redu, za gluphi papir...i inace elektronski potpis se svuda koristi, vec 30 godina, samo kod nas Zumreta ,zamalo, jos uvijek kuca na daktilotip ili vam ga pisacu masinu....
Pa mora i Zumreta zaraditi milju i tristo. **** je onaj ko je zaposlio