Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senci je jedan od nas...sve sto njemu rade oni rade i nama sve nas to ceka od zelene kleromafije.
on je samo jedna muska tracara koja koristi televiziju za privatne svadje i tracarenje i nista vise
Oni to nama rade duze, al se medijski eksponiranim osobama pridaje paznja!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šta je ovo ?? BH Telecom skino FaceTv ?
Naredba od zlocinaca .
Klasicni Kompleksas
udri joj bananu
Samo glup covjek moze povjerovati I ovakav scenario Narada. Da je neko htjeo stvarno da naudi Senadu to bih se i desilo jer postoje profesionalci za takve vrste poslova. Svi mi to znamo samo treba da koristim razum logike. Ovdje je neko namjerno narucio retardiranog covjeka da odradi providan posao kako bih lovio u mutnom u svoju korist. Pazite se Konakovica dobro. Zmija je to. Ne volim SDA ali niti ove druge stranke jer su skoro svi isti, +/- 5 dekagrama
Samo glup covjek moze povjerovati da bih neko ovakvog retardiranog imbecile poslao da obaveze neko ozbiljan poslao. Da je neko htjeli stvarno da naudi Senadu to bih se i desilo jer postoje profesionalci za takve crate poslova. Sve mi to znamo samo treba da koristim razum logike. Ovo je neko namjerno narucio kako bih lovio u mutnom. Pazite se Konakovica dobro. Zmija je to. .
Ne volim SDA ali sam siguran da ovo nisu oni uradila, jer da su htjeli to bi i zavrsili na profesionalan nacin jer vec posjeduju u rukama sva moguca mocna legalna kao I ilegalna sredstva. Sve u svemu ovaj slucaj napada od strane retardiranog covjeka koje je neko kupio za par stotina maraka da izrežira slucaj kako bih zaratio medije I SDA stranku je izrežiran sigurno od one trojke sa Konakovicem na celu kako bih se na bilo koji nacin dokopao vlasti na,sljedecim izborima
Podrska Senade,nisam ni za jednu stranku ali mislim da je vrijeme i zeleni da padnu jer je ovo postalo nepodnosljivo,samo žele da žive Sda i njima bliske porodice,mi ostali treba da crknemo.
Ja mislim da je ovo fora sve ,eto taman ce SDA naci neku budalu i poslati je da prijeti . Ovo mi vise smrdi na Radoncica ili ove druge . Nisam za SDA i nikad necu biti ,ali realno lik je majmun kad ga vidis sve ti je jasno . Mislim da je SDA htjela to sto se navodi odradili bi to kvalitetnije ,jer realno ne treba mi jos da se bave nekim klosarom u AirMaxicama .Samo kazem !
KAŽU DA SMO BOTOVI SDA. Neće da kažu da smo borci i patrioti ove države i da osuđujemo huškačku i medijsku haranku uz ručkove i pijanke sa Vučićem, uz likovanja i dodvoravanja agresoru koji uveliko radi na podjeli Bosne i Hercegovine i MIRNOM RAZLAZU. Sve to radi na mizeran način, rugajući nam se u lice, nama koji smo se časno borili i proljevali krv u najtežim mogućim uslovima .
Ne, vi niste nikakve patriote, vec IZDAJICE koje se kriju iza laznog patriotizma. Vi ste ti koji petljate, strasite podjelom BiH i tako unosite mrznju u narodu. Vi ste ti koji bas takvo stanje koristite za svoje bogacenje. Vi ste ti koji kradete. Vi ste ti koji ne znate za mir. Vi ste ti kojima vise niko normalan ne vjeruje! Vi ste dno-dna.
Senad se bori za Bosnu i Hercegovinu u kojoj ce se svaki covjek bez obzira na etnicku i vjersku pripadnost, osjecati sigurno i postovano i ravnopravno na svakom pedlju ove drzave.On se bori protiv etnonacionalistickih oligarhija koje unistavaju nasu drzavu,nase zivote,ubijaju nase najmilije..Svi smo mi Senad 💪🏼🇧🇦✊
To je obican kriminalac a ne novinar. Vrati ukradenu dokumentaciju iz RTV doma. Odakle ti imovina kuce, stanovi, poslovni prostori, televizije lopove. Sram i stid da te bude. Go i bos si izasao iz rata, a sada se milionima razmeces i unosis svadju medju Bosnjake.
Ne treba nama niko da unosi svadju, mi sami sebi nadjemo nekog da se svadjamo,ako nema nikog onda SAMI SA SOBOM !!!
Kad dvojica roma , on i Čedo počnu udarati...
Novinarčić koji izvrće činjenice. Širi velikobošnjaški nacionalizam i hvali se kako su mu predci jurišali na Beč i palili i razarali ga.
Vidi jadnog Nenada Hadzifejzovica. Puko ko lubenica.
Stari narkoman, glava postala velika tijelo otanjilo... Kao i svaki stari ohrndali narkoman, isto punoglavac...
Nek neko kaze Senadu da od gudre hoce paranoja. I treba ga podrzati da se okani.