Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Bosnjaci, muslimani u BiH na visini zadatka kad je u pitanju odlazak u dzamiju, uredjivanje dvorista i ulica, podsticanje mladog covjeka da ostane u svojoj zemlji kroz skolu i posao, a ne da samo privilegovani imaju buducnost. Bosnjaci su pali kad su poceli gledati Farme, serije, Zvezde Granda, a njihova djeca TikTok i nemoralne, bezbonike trendove pratiti i po njima se uredovati.
Mani price o nemoralu, Zvezdama Granda i Tik Toku. Nije ovdje pitanje moralnosti, nego nesposobnosti, nerada, koruptivnosti, nepismenosti, i tako u nedogled.
Nisu Bosnjaci ni na visini zadatka u KS! Zna li ko sta je vakufska imovina po gradu? Koliko se renta i po kojim cijenama i kome?
jel ovo na efendija to je po nareenju Baketa branio Malinu i fu respiratore
Mogo si komotno reci Bonjaci morate sa SDA tako treba... E pa neemo nisu samo Bonjaci u SDA. Ima veih Bonjaka mnogo izvan SDA... Selam Kae..
Treba izabrati Reisa koji nije povezan sa politikom! Ovaj reis je vezan za jednu familiju i zato nema autoritet u narodu
Pa nisu kad moraju sluati ovoga koji se svime bavi osim onoga to mu poso a to je vjera
Tano kae da nismo na visini zadatka, samo je teta da ni on ni reis prije njega to nisu rekli prije 15 - 20 godina. Tada bi to moda imalo efekta, ovako - donji smo.
Mislim da su i Bosnjaci vise umorni od te price o Srebrenici.
KAzu da ovaj komentar nemoze biti objavljen: U selu Unita kod Bosanskog Grahova preselila se na ahiret je posljednja Srpkinja - devedesettrogodinja Boja Kovaevi.
Sdo reis
Srebrenica je u Republici Srpskoj, mi tamo gostujemo isto kao to srbi koji rade u Federaciji gostuju kod nas. Nema mnogo toga to se moe uraditi po pitanju Srebrenice ako ivi u Federaciji.
Bosnjaci su srebrenicu mogli pozlatiti i biti i ostati vecina...poslije rata nasa administracija je devastirala srebrenicu...tako reci reise, otvoreno, jasno..
To je slika i prilika toga kakva smo vnago..reci otvoreno sta metiljavi...
Zivimo u istom svijetu? "Nazalost moramo kazati da politicko vodstvo i rezim u Srbiji i Republici Srpskoj ne vidi ispred sebe nesto sto dolazi neminovno, a to je da svijet u kojem mi zivimo je svijet u kojem se moraju postovati norme, prije svega medjunarodne norme, to je nesto to je evidentno."
Pa bila je ujedinjena politika na zadnjim izborima, pa je SDA kandidat izgubio sa preko 3000 glasova razlike. Ocito nije u tome stvar, jer ni tako nisu bili sposobni podici izlaznost iznad 50%.
Sad ce navaliti botovi trenutne vlasti i pricati o rejsu i SDA a nece ni procitati sta cojk prica
Na kraju se uvijek ispostavi da je reis bio u pravu kad je upozoravao. Nasi mamlazi ga ne slusaju i zato je kako je.
Nije ni tebi lahko.moj reis. Ti nisi reis, ti si glasnogovornik SDA. pa.moj uvazeni Reis ljudi nam poceli na mezaru da prave nadgrobne spomenike sa slikama i to se masovno siri medju muslimanima a vi sutite. Pa zar nije tvoja funkcija da nekad izadjes u javnost s nekim vjerskim temama i uputama za nas zalutale muslimane ili je tvoje da citas Bakirove govore, pardon govore koje ti neko mora odobriti.