Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne interesuje me ovaj separatista, jedini covjek koji se okrenuo protiv svog naroda
Zgrozavaj se njega i stidi ga se !
@hakenpuc nazalost nije jedini
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izdao Bosnu kad joj je bio najpotrebniji i digao ruku na svoj narod, zlocinac
On je Jugonostalgicar, htio zadrzati Bosnu u Srpskohrvatsoj.
Zlocinac nacelnik opcine stidi se drzavo
Krme!
Umro je ali mu niko nije javio.
sto se prica il je bilo il ce biti.. doce vakat i za to krme da ode pred vjeciti sud..
Ruzne vijesti...
Chetalj
Stoka pogana
I onda se ljudi cude kako religija moze isprat mozak. Pa za ovog zlocinca se sve zna i sta je i s kim je radio na stetu svog naroda....pa se i danas nadje tako puno idiota koji se kunu u ovu spodobu.🤢🤮
babo je babo!! obitelj,dom,vjera,država..... a nije ISLAMSKA BIH sa MUĐAHEDINIMA
kod mojih drugova ovoga nema(narocito ne politike neke glasanja i to)....roditelji na drzavnim sisama, ili imaju svoje firme, a oni kad izraze zelju da rade zaposle se kod svojih roditelja u firmi ili im roditelji finansiraju vlastiti obrt. Nema nista posao.ba oglasi za posao, ili SZKS,nsita to, znau da tu samo najgore dolazi.
Glupi kladusaci samo glasajte za fiku i slicne njjma oni su davno iz dina izasli
Najveca mrlja Bošnjaka i najveća laž na kojoj počiva mit o Aliji Izetbegoviću je lažna historijska činjenica da je Babo voljno prepustio mjesto predsjednika Aliji. Za ono što je Babo poslije učinio trebalo ga je osuditi na smrtnu, instant egzekucija ali jako je bitno da znamo gdje je sve počelo. SDA, krađa pozicije, Irfan Ljubijankić, Alija Izetbegović, Bihać.
Fuj, takvi da su se pitali jos uvijek bi bila Jugoslavija a rata ne bi ni bilo. Zgrazam se od njega.
Neka neka
Izdajnik bio i ostao