Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo će Sebija glavom kroz zid srušiti i objaviti uštedu od 86 miliona KM na rušenju objekata.
Zena je napravila i uredila KCUS da valja
Pa ova ce srušiti sve zgrade na kraju i novi al shidi izgraditi, vec je 3 zgrade srusila, zatvorila prilaze, katance stavila, još samo pit bull-ove na ulaze i to je to! TIRANIJA
Bravo, sada se necu brinuti da me nesto po glavi udari kad dodjem na Kosevo. Svaka cast direktorici sto je ovo uradila. Ova bolnica progledala na svaki nacin kako zena dodje gore.
Svaka cast gdji Izetbegovic sto je ovo uredila, konacno ce ova bolnica biti uredjena na svaki nacin. Sve sto je neupotrebljivo ide u zaborav.
Ono sto odavno pretstavlja problem, jer vise nije upotrebljivo, treba i skloniti. U zadnje dvije godine na celu sa gospodjom Izetbegovic, KCUS je procvjetao, te time dobio karakteristike jednog od najboljih centara u svijetu.
hahahaha
SEBIJA HVALA!!!!
Sve na jednom mjestu, DIP, svaka cast... odavno je na klinickom uspostavljen red, tako da me ovakve pozitivne vijesti vise i ne iznenadjuju :))
hahahahaha
Sretan rad i hvala Bogu pa se neko sjetio da nam ovo ruglo od zgrada srusi, onako je izgledalo da i ako nisi bolestan, razbolis se od muke kad vidis u kakav objekat ulazis.. SEBIJA TI SI KRALJICA!
Bravo KCUS.. Narodu su ovakvi potezi najznacajniji..
Zena sve sto je obecala da ce ispuniti to je i uradila... SEBIJA samo naprijed! Bog ce ti vratiti sve dobro u zivotu, jer ljudima kojima je najgore, koji su bolesni, makar malo olaksavas svakodnevnicu.
Ako rukovodstvo klinickog nastavi ovim tempom, imat cemo najuredjeniji klinicki u regionu. sve pohvale. Bravo!
Ma Sebija rusi, a sto je najvaznije gradi nove objekte, popravlja plate i sto je najvaznije ne prosipa suplju!!!
Bila prof. Izetbegovic direktorica ili ne, mozemo pricati sta god hocemo, ali ona je ostavila rezultate iza sebe.. to je ono najvaznije sto se i trazi, oku vidljivo, rukama opipljivo, sva obecanja su ludo radovanje.... RED! RAD! DISCIPLINA!
Krajnje vrijeme je bilo..svaka cast Sebija!!
Ove zgrade su bile zaista stare stotinu godina, bilo je pitanje kada ce se nekome nesto dogoditi.. Hvala nasoj prof. Izetbegovic koja nastoji svakim danom uljepsati nas Klinicki centar..
Svaka cast, novi objekti ce upotpuniti izgled cijelog okruzenja, drago mi je da se svakim danom vidi da se ulazu napori u sto kvalitetniju uslugu ove zdravstvene ustanove.
Klinički nikada nije bio sredjeniji i profesionalni u svom radu..