Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, ministra ne znam, ali doktor i doktorice sve giganti na slici, pravi profesori! Svaka čast !!!
I sta ce sa ovim sporazumom, zivo me interesuje ko ce raditi analize na fakultetu???
kako ko? pa Katedra za patologiju na kojem rade, ne bi vjerovao, patolozi.
Može li se isti ugovor potpisati i sa PMF-om i pomoći im da opreme svoje laboratorije, ili medicinski fakultet ima ekskluzivno pravo na laboratorijske pretrage?
Medicinski fakultet ima ekskluzivno pravo na laboratorijske pretrage.
pa nije niko vesla siso', polako Trojka sad ce oktobar, samo polako
so not related to the elections!
koji su ovo ublehari. papa test se ceka 4 -5 mjeseci, uzas. a dok im je bila profa samo 10 dana i nije trebao medicinski faks. ali patolozi prvo rade za privatnike a platu svakako dobiju. bruka je ovo
pa jel do vrle profe ( sa medicinskim faksom) ili je medicinski faks nebitan?
Opet uvališe KCUS PREKO 100miliona u dug i to samo za nepunu godinu. Ovaj trojanski trokut proguta sve gore nego Bermudski trokut.
cuj potpisali neki sporazum. Pa ako je sve do sporazuma sto ga nisu prije 20 godina potpisali. Ovo je fake da imaju neku vijest samo
tek sad? jel se ovo moglo prije potpisati? ne postoji ni KCUS ni med. fakultet od juce. i kao mi sad trebamo biti zadovoljno jer su se sjetili da mogu ubrzati procese? haha smijesno :)