Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ja njima ne vjerujem. Ovo treba istražiti malo detaljnije i sa roditeljima stupiti u kontakt
Curica je iz Viteza, ima samo oca koji je doveo gore, sama je u bolnici. Ostavila je i svoj broj gdje joj se ljudi mogu javiti i priča je potvrđena. Dakle niko nije zloupotrijebio djevojčicu, ona je stvarno tražila te stvari.
To je jazbina i tazbina nije bolnica. Nesretno dijete je samo trazilo pomoc.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
O dijete drago u svojoj propasti - u gore ruke nisi mogla pasti jer Sebija bezdiplomka koga liječi nadrapao je ko niko živ.
Stvarno su na KCUS-u užasni uslovi, nemaju ničega sve moraš dodatno plaćati. Ko da si u Ugandu došao.
Želim ti oporavak djevojčice, žao mi je što je sve tako u neredu pa bolnice. Plaćanje dodatno za infuzije, gaze i šta ti ja znam. Ocu su mi za vrijeme korone dijagnosticirali rak, kemoterapija ga skoro ubila, pa onda nema rak a primio 5 doza. Skupim pare i u Zagreb - nema rak niti ga je imao.
Gledaj merhametlija sada kada se stolice tresu 😂😂😂😂😂 sad ima i lijekova i sve potrebno merhemetli
Da im se ne dovede ugled u pitanje, bolnica je odlučila da pusti i da umre dijete, ali sve je kod njih regulare
Supruga sa bebom mi je lezala na pedijatriji na plucnom odjelu, katastrofalno stanje. Madraci zuti, prljavi, zidovi oguljeni, kada doneses hapu da dijete da moze da jede sestra nece da sidje i kaze citiram "sto ne zamolite neku od mama st9 silaze da puse da vam donese" a meni kao suprugu i ocu se ne daju popeti da istu torbu odnesem. Tek kada planes i pocnes da prijetis odjednom sve moze, uzas.
Treba graditi humano drustvo a u kapitalizmu toga nema.
Djevojcica je ostavljena od strane oca. Ne trazi ona sto nema u bolnici vec sto nema kuci. I treba donacije slati kuci, ako su vec siromasni i nemaju. Ovakve stvari trebaju ici preko pomozi.ba koji imaju iskustva u ovakvim stvarima. Osoblje bolnice nemaju nista sa doniranjem odjece i kucnih potrepstina i uopsteno cinjenice da je ostala sama u bolnici. Treba obezbjediti ocu da bude s njom.
Lažu, mi smo danas pokušali da joj dostavimo nove patike, hlače i majice, a osoblje pedijatrijske klinike je vraćalo sve ljude koji su nešto donijeli. Nije u pitanju hrana niti lijekovi, vraćene su donacije za djevojku iz siromašne porodice. Vraćena je odjeća, obuća, šminka itd. Jedino što je ljudima na portirnici mrsko prihvatiti par kesa za teško bolesnu djevojku, nema drugog razloga.
A sto te stvari saljete u bolnicu, sto ne posaljete kuci. Ne treba joj dzemper u bolnici
Vjerojatno onim koji imaju VIP tretman ne fali ništa, a mi obični smrtnici se snalazimo kako znamo.
Vjecito rovarenje i pljuvanje po najboljoj zdravstvenoj ustanovi. Ova djevojcica je potpuno zbrinuta u KCUSu. Kako se niko nikada nije sjetio da joj pomogne dok je bila u kuci sa majkom. Sad bi dusebriznici ponovo preko ovog maksuma blatili KCUS.
Svi koji kazu da moraju donositi lijekove, gaze i flastere, lazu jer KCUS nikada nije bio bolje opremljem kompletnim materijalom. Plakat cete vi za prof Sebijom kada osjetite sta je pljacka onih koji se pripremaju da ponovo okupiraju KCUS.
jes' to ti podguzna rabijina muho?
Potvrdjujem. To je laz za flastere i gazu. Meni je mama lezala gore i to mjesec dana. Ja predlagah sve i svasta, gurala lijekove, hranu,odjecu. Stalno su govorili da imaju sve sto treba. Od skupljih lijekova do obicnih fresubina. Sve su imali i sve je primala.
Ciganska posla.
Ne dao Bog nikome da njima padne u ruke. Bolje štrik odmah. To bahato, razbojničko ponašanje nema ni u kazamatima. Namjerno te drže što duže je to i firma, prave troškove na tebi da bi povukli tri puta više para. Sebija je to ljudi, kažem bolje vam je odmah u pakao.
……………
ja sam odusto od bilo kakvog pomaganja jer sam ofarban ne jednom.... ne interesuje me vise ni ko je prav ni ko je kriv.... kome je lose nek skupi pare i u terminalnom stadiju ode i porafala gamad.... nea sta izgubit.....
biće i toga kako je krenulo.
vaša Žgubdanija je vec nacinila takvu stetu da bi samo lud debil otiso kod vas da trazi pomoc i lijecenje....
Bili smo gore danas, bilo je mnogo ljudi. Djevojka, 17. godina je bolesna stvarno, samo nažalost sama se dovede u pogoršanja jer se ne pridržava ishrane. Njena porodica skuplja na osnovu njene bolesti. Prijavljeno je MUP-u. E zbog ovakvih slučajeva i treba sve ispitati prije nego se odnese ili plati... Svejedno, djevojci brz izlazak iz bolnice i sretno dalje..