Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li jedva docekali hahahahahah ko da ste ista radili
@Mansonakidzentlmen Hajde ba šta pišeš gluposti. Kakve posjete imaju veze sa radom u KCUS. Bolje je da bolesni ljudi zaštite od mogućnosti infekcije.
Jedna od mjera u svakom slučaju. Ja sam za to da se ova ''mjera izolacije'' primjeni i kod ''prenosioca virusa'': mržnje, nacionalizma, šovinizma, vjerske netolerancije... Namnožili su seu zadnjih 30 godina..
kada su bile odobrene zastitari rove cekere da nebi neko donio šta hrane pacijentu
Naravno da rove.Kad donesu cevapa i bureka smrdi cijeli odjel.Nisu u bolnici da zderu nego da se lijece.A jednom su unijeli i salmonelu,sa pokvarenom picom.
Svaka cast KCUSu za odluku o zabrani posjeta..Cini mi se da je ovo do sada jedina zdravstvema ustanova koja je poduzela ovakve mjere u odnosu na sve druge zdravstvene ustanove na podrucju KS. Sigurna sam da su uposlenici KCUS u potpunosti spremni i suociti se sa mogucim problemima, ako do njih dodje. Samo nastavite sa svojim predanim radom. Gradjani Sarajeva su sretni sto vas imaju!
Hvala Bogu pa imamo instituciju kao Klinički centar. Tehnički i kadrovski opremljenu za sve izazove moderne medicine. TAKO SE RADI PO STANDARDIMA CIVILIZOVANOG SVIJETA. BRAVO KLINIČKI!
A morel se izać nakratko? Pitam za Bibiju Kerlicu...:)
Svaka cast na poduhvatu prevencije. Neka se zastite pacijenti od nepotrebnih izlaganja infekcijama dosta im je svoje bolesti. Smanjit ce se i guzve u saobracaju i tramvajima i to je znacajno da ne hoda narod nepotrebno. Bolnica ima sve sto treba, ima telefon pa neka se informisu. Tako bi trebalo biti uvijek
Ozbiljna institucija.
Neuka daje naloge i saopstenja o virusima pametnije da se zabavi o nabavci materijala dezinfekcije rukavica itd.
Aha, h1n1 je sto posto. Nije corona, na-aaa
Ne vjerujem vam nista .Da nije korona virus ?
Bravo za KCUS, konkretne preventivne mjere!
A vidi bracni par Causevski izdao saopcenje
2pac makk-Jebo te bracni par majmune jedan priglupi.Ne znas ni ime Titovog najboljeg karana napisati.A najbise se grlio i ljubio sa Titom.
Opet terorizira neuk puk ona bakirovca .. sta ona sad neda da se virusi sire .. nek dino forto vlada reagiraju ...