Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vas više ozbiljno doživljava?😂 Totalno ste nebitni, jedna oronula i raspala imperija. 🤪Nema više pljačkanja po svijetu pa su nervozni.😎
Podigni glas protiv maltretiranja Srba na Kosovu. Eno u Štrpcu ubijen momak za Badnji dan. Licemjeri pogani.
Mjesto kolonizatori
sta ima u belfastu
Srbi su velikom problemu..samo to jos nisu svatili.
Moralo je doci do sarajeva da neko reaguje dok vec godinama u rebrenici i entitetu sprovode zastrasivanje kroz institucije
LIJEPI FINI VISOKI PRESTAVNIK RAHMET MU DUSI Peddy Ashdown
da, da...vase smo topovsko meso. Rado pristajmo na to, procitajte komentare ako ne vjerujte
UZALUDNO JE OČEKIVATI OD AKTUELNE GARNITURE STRANACA DA PRITISNU DODIKA DA BUDE NORMALAN. TZV. MZ NIKADA NIJE IMALA DOBRE NAMJERE PREMA BOŠNJACIMA (BH. MUSLIMANIMA) OD DEJTONA DO DANAS. DANAS JE NA SCENI NAJGORA I NAJ-ANTIMUSLIMANSKIJA GARNITURA STRANACA U BIH: MARFI, ŠMIT, ESKOBAR, SATLER - SVI SU ONI RADIJE PODRŽAVAOCI UZP I ZLOČINAČKIH STRANAKA I POKRETA NEGO BILO KAKVIH MUSLIMANA. NJIMA JE REMETILAČKI DODIK UVIJEK DRAŽI NEGO MUSLIMANI.
"Zeničani zapalili badnjak" - odsad morate izvještaj za bajram iz Srbije ovako nasloviti: "Beograđani proslavili bajram!" Uprotivnom, smatramo da ste se i vi uključili u akciju "razmuslimanjivanja muslimana" pretjeranim isticanjem simbola božića u 95% - nim muslimanskim sredinama.
Kakav glas, dižite Typhoone, F35, Reapere, Schinooke dok još nije kasno.
Nema nama boljeg prijatelja od Britanije i Turske. Britanija je prva otkrila plan Vučića i Dodika da u martu uđe srbija sa vojskom u tzv rs i Kosovo uz podršku Lavrova. Sreća ukrajina nije pala. A za taj plan je znao i Čović i čekao svoj dio kolača.
Tako ,novinaru,tako.Velikim slovom i punim imenom ima da pisete DAN REPUBLIKE SRPSKE.A sto se tice ostalog,ono pocetak genocida i ostale trice i kučine.. Lažete,brate,lazete.Do 09 01 1992 samo se desio Sijekovac.
Samo satrat, oni za drugo ne znaju.
Neka bosnji je dosta teskih tema, bosnjo se pravi da ovo ne postoji i pali 342. epizodu LZN da se malo nasmije