Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vi (SDA) sad znate kad ste prnuli i raspadate se. Nisu se nargile jučer pojavile. Sve bi vi sad nešto al kasno. 2022 vas ni na mapi neće biti.
Ko, šta prićaš. SDA pobjeđuje uz Allahovu pomoć.
Pa nargile i jesu vasa SDA nekultura tj Turkoljublje. Omladino vise cugajte manite se SDA Tursko-Bugarskih folova i Srbijanskih kvazi repera. Prati zapad i Evropu.
Oj Bozeeeee... uhljebica SDA godinama...
I ti si lažni vjernik skini tu samiju znam da ispod nosiš tange
Ko prikaza
Cuj ove matere ti
bezbeli da ako ima nargila ne more alkohol, ako ne padne SDA još malo nećemo imati gdje pive popiti..
To sto neki ne vaspitaju svoju djecu pa ona sa 10 godina idu na nargilu, nije problem svih nas.
Nargile se puše svugdje u svijetu. Ne pušim je ali nisam ni protiv, alkohol je veće zlo to stavite pod kontrolu.
“Većina nargila barova u New Yorku nalazi se na Manhattanu..” Kenela nam se ponasa kao da nije makla iz rodnog mjesta. Zanimljivo kako je stavila nargilu u kontekst loseg, sta je onda sa alkoholom, kladionicama, nocnim barovima? Sve ovo kao i nargila ide za osobe 18+, slobodna volja i vlastita odgovornost.
Imal ona o cem pametnijem? Ako nema nek se pokrije jos bolje tim svojim krpama i nek suti
Odvratna.
Zabranite usluzivanje osobama mladjim od 18. Sad da svoje djete posaljem u prodavnicu da mi kupi cigare, svi bi prodali. Kod nas u drzavi je najveci problem inspekcija i nadzor
Joj teme fes ti jb. Samo neke gluposti zar stvarno sda antikadar nema bolji tema za raspravu. Halo namlija sta tebe bona svrbi minđa ko dudla bužir
1 Nargila nije substasa 2 Imamo hiljadu preči problema 3 Zuka je tuka
Besplatan savjet za Zahiragića, Devića i SDA. Svojim odvratnim pljuvanjem po novoj vlasti ništa ne postižete. Ako nogom nabijete Asima (zatvor), Sebiju (zaborav)i slične lopove tek onda možete početi vraćati povjerenje glasača.
Zakonom zabraniti konzumiranje skroz
“Moskva nije samo lijep, već i moderan grad, u kojem djeluje ogromna raznolikost restorana i kafića, banket sala i kafeterija. Na teritoriju glavnog grada Rusije postoji mnogo različitih nargila barova, gdje svatko tko je navršio 18 godina ima pravo naručiti nargilu i popušiti je, opustiti se, dobro odmoriti..” Sa ovakvim politicarima ostajemo vuko*ebina zauvijek. Njoj je ovo problem a nejednake porodiljne naknade nisu. Logicno.
Znaci ne mogu smisliti SDA, ali je u pravu. U stvari ako zabrane cigarete, sto ne bi i nargile!
Šta nam je ubleha ova žena prodala a da niko ne zna ništa još pod mahramom