Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto SDA nije u Daytonu trazila 40-30-30% podjelu vlasti u korist Bosnjaka. To se mogli prilicno lako dobiti
SDA potpisala u Daytonu da svakom narodu ide trecina vlasti, a sada napadaju ove zato jer provode Dayton
Ovaj narativ zelenih kako trojka pogoduje ovom ili onom, izdaje, itd. je više nego odvratan. Oni pogodovali sve što su oni tražili, izdali sve...borce, državne interese, ljude.
Dace oni sve sta im se kaze.Cim Dodik pomene da ima neke info trojka mu nesto preda
Ode sve u ruke Republike Srpske sve prodaje trojka i denis becirovic pu
Opet ovaj legitimni bot h8er._._._.
Pusti kešo te tvoje seoske folove , nego reci ti nama , kako možete podržavati presuđene kriminalce i samim time rušiti ugled najviših sudskih instanci. To isto radi i dodik , jeli to sramotno od vas.
pogodavali nepogodavali Dodik je glavni ovdje
Šteta koju je Trojka do sada napravila će biti sanirana tek za nekoliko decenija. Za nadati se da neće praviti veće greške do 2026. ali nada je na klimavim nogama.
Isto ko sto imamo 50 godina sanirati ovu splacinu od SDA.. dok Srbi i Hrvati saniraju svoje splacine u BiH reklo bi se da nam je potrebno barem 200 godina da saniramo stetu koju su nam nanijele SDA, HDZ, SNSD i propratne ekipe.
SDA mozete samo da lazete i da sirite svoje lazne propagande