Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa vama @SEHA79 treba da ide. Zena nije naucila I ne moze da poima kakav je kriminal bivse rukovodstvo radilo. Veliki voda Selim Babic je imao 4 sluzbena vozila, za svaku priliku po jedno. Sluzbena.auta su se koristila kao privatna. Godisnje su se krali milioni na gorivu I sumnjivim nabavkama. Hotelima prastani milionski dugovi. Nabavka dijelova, javni tenderi ugovori sa dobavljacima bili kriminalni.
@bic123456
sta uradi vera za kratko vrijeme, nedo bog nikom, idi odakle si dosla
Vera i njeni poslusnici smekeri i dousnici sitno broje.Doveli firmu na prosjački štap za nepune 2g. Sad joj seljacine i dosljaci koji su joj dezinormacije uglavnom prenosili okrecu ledja i osluskuju kome ce se narednom uvuci u dupe i lizati guz.Babic je bio zlo ali sto su ovi zlo to u 100 Babica ne moze stati
Javne nabavke u vrijeme vječitog menadžera i negvog komercijaliste su se uvjek realizovale po sumnjivim postupcima, većinom se znolo ko će proći na tenderu uz aminovanje komercijaliste rogatičkih korijena, "respiratori"su mala maca kakvi su ovi bili ako se bar djelimično provjere razne kupovine i privilegovadi dobavljači
Sve ok, samo objasnite kako je tu zaposlena sestra zastupnice Neire Dizdarevic.
@gooUser1568575209 Na osnovu straznjice i svemoguceg fejsbuk ministra Mandića ako te bas zanima.
Znam ja kako se kod vas na tenderima bira ponuđač. Uvijek to bude namješteno.
Naravno da je vječni menadžer i imao 4 službena vozila potpisivao i štetne ugovore,pa tako i ovaj ugovor sa autom jednog od bivših finansijskih direktora toga preduzeca.
@uprolazu1 autom=zetom
Nermin H. ti vozas jedno sluzbeno pa ti krivo, sta si uradio za 30 godina u RADU osim sto si pomjerio zardinjere