Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ove fikrine respiratore samo prikljucivati oboljele politicare, vidjet cete kako ce svi pobjeci u susjedne drzave na lijecenje
Tacno tako.
Najjaci komentar😂😂😂👍 Samo na njhih politicare o ove iz agencija sto su odobravali, kad se kunu da su odlicni eto ih samo za vas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Par cinjenica: 1. Fikrini respiratori su smece koji nisu dobri ni za kola hitne pomoci 2. Ovi respiratori NIKOME nece spasavati zivote 3. Samo covjek bez samopostovanja moze da glumi ovu "zainteresovanost" Pretpostavljam da je covjek natjeran da glumi odusevljenost jer dosta bolnica u FBiH nece ni prihvatiti ovo smece.
Kreteni koji nisu svjesni govana u kojima smo pametuju o respiratorima, nesvjesni da bi smo se mogli otimati za njih.
fadileeeee ako nisi crko vec od korone vracaj raspiratore
Treba novalica spojiti na taj respirator.
25 traži i ZD kanton. Il' su dobri il' je daj šta daš
Lijecite Novalica i Osmicu tim respiratorima !!! Odmah
Traze pokvarene respiratore. Hahahahahahaha
Čekaj, pa zar nisu pogrešni respiratori, šta će im onda?
Kako zanimljivo, sad im valjaju respiratori? zar to nisu samo ventilatori koji ničemu ne služe?
Na stranu sve malverzacije oko respiratora, al' zar ovaj direktor ne rece da su se oni prijavili za 2 respiratora, kao da njima ne treba. Cini mi se da tako rece kod senada... sad fol 25 trazi a bio protiv nabavke istih... Jel neko lud?
Hocete ove sa duplim izlazom, nabudjene sa spojlerima sto je Fadil begeniso. E nemoze to tako lako 😄
Zar nisu kazali “strucnjaci” da se respiratori neupotrebljivi. Kako sad odjednom upotrebljivi?
Sta ce vam, bolje se najedite malina zdravije su😂
Zašto iskljucujete komentare na clanke gdje se pise kako je premijeru kleptomanu u bolnici??. Da mu raja ne pozeli brz oporavak ili prije nesto drugo?
Normalno da treba brisati idiotski komentare kao što je tvoj.
FIkrete Hodzicu sta ti kazes na ovo ? A da nemas sta reci pokro si sta god da kazes samo dublje tones znamo da si pokro sa Novalicem i Solakom.
Naredba SDA, da se prikaže narodu kako je to ok, kako je lago funkcionalno. Sutra će i Seka tražiti 20-30 komada.