Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste svi komplet jedna velika tragedija i teg budućnosti našoj djeci
Jel ovo zbog Sky i poruka Dubai??? Jel da ne bi neko u tvorza išao i oni su ekspresno pušteni ovo je vraćanje usluga jel? Ovo je ta vaša politička trgovina jel?
Ova stranka je satkana od ubačenih elemenata. Reče to neko jednom.
Politicar Forto koji ce glasati za HDZ-ov izbor clana Ustavnog suda BIH nema stav o njemu?? A radi se o jednoj od najvaznijih funkcija koja moze odrediti egzistenciju BIH. On ce glasati za politiku Dodik-Covic koja javno zagovara destrukciju BIH kao drzave u trenutku kada Vucic najavljuju "teske dane" za BIH. Nije mi jasno kako sarajlije dozvoljavaju ovom idiotu da radi ocitu veleizdaju u sred Sarajeva. Definitivno Trojka je daleko veca i opsnija veleizdajnicka banda od Bakira i Scepe.
Nećete više glasa dobit na izborima. Ni naša stranka, ni sdp, a ni stranka za bih.
Dosta su na čelu ustavnog suda bili Bošnjaci.Red je sada na Hrvate.Nista neobično.
Mozete jos godinu i po glasati a onda idete na smece istorije kao kanalizacija zajednons NIPom,SDPom i ostalim strankicama a glasate jer ste ucijenjeni izbacivanjem iz vlasti a svjesni da vise nikad necete biti u prilici izborni prag da predjete
Koja je ovo nametnuta gamad. Ovo se mora spriječiti!!!
ti ces reci da je sve mimo toga anarhija
Izdajnici iz Naše stranke nemaju granica. Zato dragi moji Bošnjaci dobro zapamtite OVO JE IZDAJNIČKA STRANKA.
Ova izdajnicka stranka i postoji da servisira hrvate. Sjetimo se samo njihove podvale sa onim Falafarom kad su htjeli odnijet Komsicu glasove, da pobijedi Covic, pa njihove Irme Barajlije i Boske Cavara koje su glasale za HDZ gradonacelnika u Mostaru.
Prihvatiće i sve Dodikovom zahtjeve, jer bi sve ostalo bila anarhija!!!???? Halo, o čemu ti pričaš komitetlija!!!???
ovo su veci Neprijatelji BIH od Çetnika i Usțaşa
Vukoja ne ispunjava uslove ni da bude sudija opcinskog suda, a vi pristajete bas na sve sto vam Covic servira. Nemate principia, ne postujete pravila i zakone. Ali super je mijenjati partije i biti uvijek dobro placen od prodaje "patriotske" magle. Anarhija znaci nepostivanje zakona, a upravo to radite. Ali eto nek nam HDZ upravlja i ovim kad vec upravlja svim ostalim.
Tako je,ako je čovjek prvi na listi onda se mora i glasati druga je stvar što je sda hdz napravio prijem ustavnih sufija takav da se može svak prijaviti
NS KOSovci zajedno sa SDP i NiP
Miokovic radi za srpske interese i cijela stranka
Policajac objašnjava pravne procedure oko izbora sudije Ustavnog suda. Pri tome obmanjuje i iznosi neistine. U najavi novo gutanje žaba.
Mioković opet obmanjuje. Predstavnički dom bira, a ne potvrđuje. Ali vi ne želite dostaviti listu s više kandidata, već isključivo samo s Vukojom. Ne želite ni rizikovati izbor Čovićeveg čovjeka.