Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuu baš radite... Od 5 nalaza, sa tri obično reagense nemate... Šparate je li? Jadni narod pare izdava kod privatnika za nalaze, jer ne može načekati da Vi nabavite.
Nema vise raditi privatne klinike a vamo pare uzimat od drzave,il si doktor na KCUS ili privatno,svaka cast Sebija
Nije zamjeriti SDA seljacima. Ne znaju oni razliku izmedju profitne organizacije i zdravstvenog servisa. Šta zna seljanka koja je u gumenim opancima tjerala kokoši oko kouće u Golubovcima, 11 godina studirala i negdje pročitala kapitalizam, profit ... Živkovićevo je to maslo.
Niti smo imali, a niti imamo gdje da se lijecimo! A kako stvari stoje necemo ni imati! A i sto ce nam. Velika vecina boluje od letargije. Navikli da smo jadni i takvi cemo ostati dok se mentalni sklop ovog naroda ne promijeni. A vi koji mislite da ste dobili vrhunsku uslugu, prosetajte do susjeda i komsija i s jedne i s druge strane. Ovo sto mi imamo nije KCUS, ovo je na nivou seoske ambulante. Opet, odraz mentaliteta! Cast izuzecima
Ebem vam mrtve!
Zlo
Kako tu damu sa fotograije nije sramota? 1ooo operacija manje u godini? Nema lijekova, nema 100 ljekara, najstrunijih u KS i Bosni? Nema više povjerenja u bilo koga koje na KCUS-u. Takođe nema povjerenja ni među uposlenicima na Koševu. Zna se ko je za Sebiju, a ovi što nisu, šute ( šta će) ili su otišli vani! Zar neko kome je trebalo petnaestak godina do diplome uopšte može biti direktor???
Masicu nebi se imao gdje lijeciti da nije Sebija dosla u KCU. Jedino ako nisi Sankin pacijent u ljubljani. Ali tamk nema dzaba. U Ljubljani u Sankinoj poliklinici ima opreme iz KCU. Ali izgleda ti koristiš Hidzamu jer drugo nista o zdravstvu neznas. Ili ti Cengiceva familija pomaze da zavrsis na Kosevu sa stelom. U KCU ste napravili stablo vise od Kotromanica
Koliko su se nakrali dok nije Sebija dosla, koliko su dugovali dobavljačima lijepo bi bilo da se o tome govori. Neka samo Sebija pokaze kako su se liječili pacijenti ranije i sta su sve krali. Ako progovori izgleda svi bi u cuzi zavrsili. Treba odrzati konferenciju da ljudi čuju sve. Ovi sto su otisli mogli bi vratiti pare jer su se bogatili preko noći.
pa koje te dugove naprsvio od poslije rata do danas ? Konje vladao KCUS-om 25 godina . Pa nije moja mater nego SDA
Crvena mafija ne prestaje, a sigurno bi bilo dobro prikazati sta su sve radili prije Sebije. Ja mislim da je zena čestita cim nece da izadje i otkrije sta je sve radjeno. Ali mozda bi bilo dobro cuti kako je kriza nastala i zaustavljena na Kosevu
Sdp-ovci opuhali KC do utikača, livadu ostavili sa dugom od 100 000 000 KM. Kako vas nije stid pominjat KCUS pljackasi ???? Mene bi bilo stid !!! Puna podrska za menadzment prof.dr. Izetbegovic !!!
Pa zbog njihove bagre koju su naprimali dobro nije Bolnica u stečaju. Smrad Hadzic neka se obrije i bolje da se ne objavi koga je sve kao raniji ministar naredio da se zaposli u KCU. Zna on dobro
Neznalicama iz opozicije i treba zestoko odgovoriti. Neka svoje neznanje i nerad ne rjesavaju preko KCUSa. Imaju li oni stida i srama znajuci koliku je stetu KCUSu napravio njiho stranacki kolega Rusmir Mesihivic- Sanko u periodu dok je bio generalni direktor ove ustanove(2015)? Da nije bilo Prof.Izetbegovic mi danas ne bi imali gdje da se lijecimo. Prof. Izetbegovic je spasila ovu ustanovu od propadanja!
niko ne smije praviti profit u bolnicama. iz budžeta se plati kolko je potrebno, ako je malo doda se. ako je previše vrati se. ako je neko krao i neopravdano napravio dug, oduzeti mu imovinu i u zatvor ga poslati na višegodišnji odmor. šta tu ima nejasno. ko hoće da bude menadjer nek napravi fabriku nećega ćega hoće pa nek menadjeriše. (pardon zbog mehkog ć)
Ovi iz SDA,ko da su svi gluhi i coravi,....sviju mi...
Ko je za sabiju dabogda njega i njegove najmilije ona licno lijecila. Ima da izumru taman da je u pitanju i bezopasna kijavica. Toliki je strucnjak sabija
Pa samo Assad ide na izbore kao jedini kandidat. SDA je imala i većih zagovornika bošnjačke ideje nego Bakir kad ono samo on kandidat. Pošto mu džigere nerade kako treba uvlači polako i ženu na vrh. Samo Assad i onaj u Bjelorusiji mogu sa njim.