Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi reko,... majku vam lopovsku kakve ostavke vi svi u zatvor trebate mafijo
Tuzilastvo treba biti potpuno depolitizovano i bez bilo kakvog politickog uticaja, kako bi moglo raditi nepristrasno, pravedno i na bazi Ustava i zakona koji vaze u BiH. Sada vidimo da je situacija takva da Tuzilastvo i pojedini Tuzioci rade sumnjive stvari i gotovo nevjerovatne za profesiju kojom se bave. Pa ovakve malverzacije rade samo okorjeli kriminalci, a nikada to ne rade drzavni Tuzioci. Sramota ako je ovo istina, ovo je kaljanje ugleda drzave BiH i pravosudnih institucija. OSTAVKA!
MORA i Asim Sarajlić pa je još u parlamentu BiH !!!!! Trenutno sunča dupe po Antaliji od naših para !!!!! MRŠ bagro dvolična!!!!!!
Dal' vas je sramota tražiti od države, da vam plaća stanarinu, a plaće vam veće, nego u doktora za nuklearnu fiziku. Fukare.
Pa svi vi takodje iz SDA i drugih stranaka sa Gordanom Tadic trebate podnijeti ostavke jer svi varate drzavu na ime zakupljenih stanova.
Ni prva ni zadnja, svi to radite
Mora da je jelovnik u državnim institucijama bez safta, slabo umoče.... SDA 💩
SDA vara državu od kako se stranka osnovala ! Pa slabo nešto podnosite ostavke !
Ko o cemu..
Vjerujem da su navodi glede Tadićke tačni ali isto tako vjerujem da je sve pripremljeno u kuhinji SDA da se diskredituje slučaj respiratori. Avdo je uvijek bio SDA novinar i tu nema ništa novo. Čestitam na svakoj otkrivenoj aferi i želim da nastaviš tako ali još ni jednu nisi iz SDA objavio.
Svi to rade u institucijama BiH/FBiH, polako treba uskraćivati te benefite.
Pola koji rade u državi su neprijatelji države...
💚S❤D💚A❤
jao "ofenzive" majko moja..., aaa zar je toliko narod glup??? Bas ste kokosari svi vi koji pusite ovu pricu... Prvo patka da ce kina tuzit, pa onda onaj jad iz instituta za mjerenje...Alan Ford 1/1 Halo ba, posao od 20 "miljona" dobije lik koji sadi maline!?!
Hahahahaha ojjjj ko im kaze. Nego de vi meni recite kasne li sendvici sda botovima pa su se nesto uspanicili.
Ako je lijepo zamolite mozda vas poslusa,ovako ste nekako drski i bezobrazni. Sta vi mislite ko ste i kome prijetite? Nije vam gordana ubogi bosnjo vec mocna srpkinja. Zaboravili ste kome smijete pametovati. Na koljena ,bijednici i izvinite se zeni i idite tlacite nekog jadnog muslimana koji nema podrsku niciju.
Tako je puna podrska nasoj SDA koja nam je donijela svijetlo i koja svakim danom pokazuje svoju moralnu vertikalu.Koja radi za dobrobit za njih Bosnjaka.Koja nam je respiratore nabavila u najvecoj krimi,javni tenderi ma i Njemacka nam zavidi...ma da je zensko ja bi je idma ozenio...i vi pricate o prevari drzave...
sta ono bi sa Fadilom i Sarajlicem?