Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa sumnjivim poslovima SDA
sta ce bit? barem oni odma rijese se likova losih,zamisli samo poteza rjesavanja Mirsada Kukica iako svjesni gubitka 20 hiljada glasova opet mu nogu dali a sdp ? kad je koga nogiro?
@sredinomceste To je argument na nivou djece u iz vrtića. SDP je počeo propadati kada ste istjerali Nijaza Durakovića iz partije a i SDP je napunjen lopovima kao i SDA. Dole SDA, SBB, DF, SDP, NiP, NS, ista ste vi bagra !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
evo ih.. nisu svoju avliju pogledali već 26 godina a žale se na druge.. isto djeca.. ali zato su sda glasači u ekstazi... i još nešto fadila u cijelu priču uključili... hahahha-- komedija za ovce
ovi iz admini klixa ko da su baketova familija
Odlicno sad povaljujte jedni druge
moš ga duvaš SDA
halo bre, kakav kriminal SDP-e to je nebitno oni mogu reketirat, krast bus stajališta, otvarati otpade novih traktora i prodavati, uzimati oldtajmer autobuse jer to je patriotski i nemojte o našem kriminalu više da vas čujemo jer NAJBITINIJE JE SADA OVE IZ SDA PROZIVATI JER SU NAM NAREDILI IZ NAŠE BRATSKE SRBIJE I HRVATSKE SA POLTRONIMA SNSD I HDZ. Naša parola drugovi pioniri je : Smrt svima koji misle dobro Bosni!!!
E ČUJ SDA NEKOG POZIVA NA ŠTA RADE HAHAHAHA
SDA... Počistite prvo vašu avliju!
Uhljebi su unistili socijaldemokratiju zarad svojih kompenzacijskih mandata i naknada
Prvo respiratori,pa maske,testovi pa tek onda ostalo.Nemojte da skrečete fokus sa dešavanja,upravo vam puleni fadil,fikro,i smrad solak daju izjave u sipi a veoma je izgledno da če ostati jedno vrijeme u prostorijama pritvora
Bitna je razlika kad stranka troši svoje pare i kad troši pare građana. Ako je SDP imao 'sumnjive poslove' koje je plaćao svojim parama, onda je radio isključivo na svoju štetu.
Auuu,Nermine lopove...
Ovi FGR-komunjarski mafijaši su gori od svih ostalih
SDA je loša Bože sačuvaj stranka ali ni ovi SDP poletarci Čengić i kompanija ne bi puno zaostajali po korupciji. Tako da se na izborima gleda alternativa ali samo dalje od Nikšića,Mašića i Čengića!
SDP je kriminalna organizacija i to je vec svima jasno. Nije potrebno ni nabrajati sve njihove afere od reketa, Adil-begove ostavstine, autocesta, Nerminovih traktora itd itd.
SDP se taduzio kod zelenasa.Zamislite likova ,neznaju upravljati strankom aupravljali bi drzavom.Opljackali su svu imovinu Komunisticke partije i rasprodali.Opet nemaju za minimalac radnicima,o porezima i doprinosima ne trebani govorit