Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jadnog cirkusa sto napravi onaj Islamofob Christian Schmidt.
@gouser a do sada ko nije bio cirkus? 🤣 Povraca mi se od naseg politickog sistema.
Spasio građansku državu,samo tvoj mozak ne moze to dokučiti. Drži se ismijala ne petlja se u politiku to je za takve špansko selo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čitam i ništa ne kontam. Sve se svelo na podjelu pozicija i fotelja, a narod ko jbe. Goli Otok bi bio idealna destinacija gdje bih smjesti sve i jednog, počevši od ljudskog šljama Elmedina Konakovića.
Gdje si ti bio zadnjih 30 godina pa sad dosao do zakljucka...
Davno sam došao do zaključka da je Dejtonska nakarada propala investicija, a tek sad dolazim do zaključka da Mošnji ne treba dati ni dvije koze a kamoli državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedino rješenje za ovu džavu je potpuno ukidanje i likvidiranje stranke SDA iz svih pora društva. Ona je izvor zla i mržnje. Ukidanje se mora desiti.
Tebe treba ukinuti i likvidirati iz svih pora društva. Ti izvor zla i mržnje a još malouman.
Opet će u SDP-u biti zbunjeni i glasati za pogrešnog kandidata ili pogrešno zaokružiti listić. M.... li im abdićevsku, petokolonašku...
Nije to nikakvo kockanje, unaprijed dogovoren poklon hrvatskog delegata HDZ-u... Samo dimna zavjesa, kao u Skupštini RS kad su srpskog poklonili SNSD-u.
DF je omogucio HDZu dodatnog delgata iz HNK!!! Cisto da se zna, zbog ovi plasiranih lazi
Jel konta iko kako ovo funkcionise ?? haahahaha
Neka imenuju sejdu komšića on je stručna osoba sve zna....
Osmorka neka uči od Albina Kurtija šta je politika.
ENO KONAKOVICU MLADEZ IZNAD USTA SAV U SPERMI, UPRAVO JE POPUSIO I BEVANDI. SAD IDU ONI NIKSIC I FORTO GA POPUSITI DARIJU KORDICU.
ako je HDZ opstruiro Cetri godine imenovanje Vlade Fedracije .Odakle sad Histerija kad tu mogucnost Crpi iz zakona SDA.Ocito je da postoje dvostruki Arsini kad je upitanjiu HDZ i SDA ..Kao i u Mostaru u slucaju Cavare i Baralije.Kao sto je to bio danas Slucaj u Parlamentu kao sto ce sutra Biti kad HDZ dobije cetvrtog delegata u Domu naroda.Nije samo ustupak u Vjecu ministra Gdje su Bosnjaci zastupljeni 22% vec na nivou drzave Entiteta i Fedracije Najbrojnij narod sveden na puku statistiku.
Ne možemo mi naprijed nikako, konstantno puno guzica a malo foteljica za iste...
Sta je razlika HDZ ili HDZ 1990? Ovo 1990?
Bice 4 delegata sda ce imati vecinu sa dfom,nesom i sbih isto tako u federalnom parlamentu jer ustavni sud nece ponistit smidta
I onda se čude što narod glasa za SDA. Ovi iz Osmorke bukvalno rade kampanju za SDA. Ako se samo SDA opameti i popravi kadrovsku politiku, može postati masovni pokret i stvoriti hegemoniju kod Bošnjaka.
Za trojku samo sarajevo glasa, pogledaj zbir glasova trojke preko 50% u sarajevu od ukupnog rezultata a sda ima najslabiji rezultat u sarajevu
Trojka isti scenario priprema kao sto su dodiku dali 4 delegata. Bice nevazeci listic ova dvojica ce podijelit glasove i hdz uzima 4. A to je sve vec dino i niksic dogovorili sa covicem. Poslije ovih od drzave i bosnjaka ostace samo ime. Neka sarajlije nisu bolje ni zasluzile. Birate ns i nip. E ostacete i vi bez drzave isto kao i ostali, a samo na sebe gledate.
Tako je to kad politcari amateri poput Forte, Niksica i Konakovica zele da se docepaju vlasti. A ne tako davno izjavise kako nezele i nece u matematicke koalicije, vec samo programske koalicije. E kakav jad i cemer i ghovna od politicara.