Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ima dobru štelu i dubok novčanik. Kao i obično, u ovoj zemlji su uvijek neki jednakiji od drugih.
@Bosnia007 to je pod 4.
@Bosnia007 aferim
Nemam nista protiv Spahe i nadam se brzom oporavku, ali zasto neciji zivot vise vrijedi..?toliko tezih slucajeva,,koji su tragicno zavrsili nazalost pa se nije "helic digo"..
@madjeceko Zato sto Juga nije valjala pa da..
@madjeceko Ma nije problem ni sto je helikopter isao po njega. A jos i nije bio u zivotnoj opasnosti. Problem je sto nece otici, kad nekoj sirotinji zivot bude visio o koncu.
Da se netko "običan" iživljavo u bjesnoj bembari, ugrožavo živote svih i njihove djece bi ga na onoj stvari pronosali prije nego angažiraju vojni helikopter.
Posro vas Spaha, bio je ok igrac i to je sve. Kakav je covjek to nista ne govori, njegovo ponasanje na terenu daje zakljuciti, da nije imao srece da bude fudbaler, bio bi obicni sibicar. Nazalost mnogo je takvih javnih licnosti.
Živjela papirologija!!! A pacijent? Ako preživi, dobro jest...
Ja znam da nemam.
Sve zavisi od imena
Spaha da je kakav čonk,rekao bi : "Kad ne vozite djecu,neću ni ja". Ehto vam vaš Spaha
U SDA Mahalama je normalno da bogatiji bude privilegovan, jer tako smatraju i sebe da imaju prava KADA DODJU DO PAARAA I SLAVE...kako umobolno :( boga mi ja imam puno poznanika koji razmisljaju ovako :( al neeecee da priznaju :D
@fanaticos1-Rudar je svakako pod zemljom,a portirova kućica nema na krovu "H".
Novinarčići KLIX_a ispitajte koliko puta do sada su helikopteri OS BiH bili angažovanju u prevozu hitnih pacijenata i ko su bili ti pacijenti !!!
Hvala Bogu da i ta mogucnost postoji.gluho bilo.nikom ne zatrebalo.
Dok oni donesu odluku o zahtjevu, mogu te i u civarama (taćke, kariola) dovući gdje god želiš.
Ko će platiti Spahićevo liječenje u Sarajevu i vozanje helikopterom? Kako svi znamo, Emir Spahić je rođen u Dubrovniku, živi u Dubrovniku, državljanin je i osiguranik zdravstvenog fonda Republike Hrvatske. I porez plaća u Hrvatskoj!
Dosli smo do zakljucka da je predsjednistvo trebalo zasjedati,a oni to rijetko rade.
A kako se taj zahtjev ne ponudi nekom rudaru ili portiru,bas me interesuje.
Provjerili oni čuj to samo hahah