Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije on kriv sto su migranti vecinski kriminalci ! vi novinari mislite da su svi ludi
A najveci kriminalci su Europljani i Amerikanci, koji takvim rasističkim pogledima kao tvoji, napraviše od ljudi migrante od kojih je svaki 100 kriminalac. Ti si poprilična kukavica!
halo, to je premijer Nizozemske, šta ja kao good Bosniak imam s njim jbt
Zoves se pimpek, i izgledas ko pimpek. jos jaka desnica. top
Studirao je urbanizam...Cudo nije na birou.
Hulja.
Duga priča, greška se dogodila, bez ikakvog razloga kod mog prijatelja u Beogradu završile 4 flaše zamzam vode direktno sa aerodroma. "Šta da radim sa ovim? Ja mislim da prospem?", pitao me. "Pa jesi li ti lud??? To je muslimanska sveta voda. Ako nećeš da piješ, nosi u džamiju. Nemoj da prosipaš." Nije daleko on od Dorćola, a ne bude lenj, seo u auto i odneo u džamiju.
"Iebote, stekao sam 50 prijatelja. Parkiram se pred džamijom, a dvorište puno ljudi. Razdeliše oni ovu, uzeli mi telefon, jedan musliman trljao majku sa onom vodom, ozdravila, hoće da me vodi na ručak. Kako ti znaš sve te stvari, buraz???" "Matori, opšta kultura. Nemoj da prosipaš zamzam vodu u kanalizaciju koje god vere bio. Nije to dobro." Volim što sam genocidan, a ne demokratičan i civilizovan kao Holanđani. ❤️
Halalosum osviješteni stanovniku Dorcola i drugih mjesta orijentalnih naziva u Srbiji!
Ime mu sve kaže
Dick je uvijek kur.ina bio
Samo ime govori sve ... 😂
Nekad ime govori više od 1000 riječi
Meni iskreno lici vise na nekoga od koga treba cuvati djecu!!
mogu mislit kolko se on nasluso alahanja.
Tebi je teško brate! Opterećen si nečim mitskim, hajducima, obećanim kraljevstvom, Sanzakom, rezolucijom? Reci da ti pomognemo ovde, kao sto su vam vijekovima Osmanlije pomagale da postanete narod!
pomozite mi svi tako sto cemo zajedno alahat. to mi je najbolja pomoc.
Pomenes dzamije u naslovu i odmah dobiješ komentare, e moj klix kako ste samo jeftini
Ala gusta
vrlo jednostavno - muslimani godinama idu u Europu u potrazi za boljem zivotom, slobodu, sigurnost. Europa im je sto svima dala.. Pa izmedju DE, AT, NL i CH zive najmanje 15 Mil Turaka. ali Europa ostaje Europa - dobar dio ih zivi na socijali i to 10x bolje nego u Turskoj. Sve sto Europa trazi je postovanje njenih sekularnih obicaja - kad to postane problem eh onda treba reagirati i to je tacno ono ste se desava. U drugim rjecima, ako vam ne odgovara, mrs nazad u Tursku i ostale vukohebine.